ERC demana introduir la zona verda d'aparcament al centre per beneficiar els residents


  • Comparteix:

ERC proposa bonificar el 50% de l'Impost sobre Béns i Immobles (IBI) a les vídues, vidus i pensionistes amb ingressos inferiors als 7.000 euros anuals en les properes ordenances fiscals. Els republicans també aposten per introduir un sistema d'aparcament similar a les zones verdes de Barcelona amb preus especials per als residents de l'àrea. Segons els independentistes, aquestes mesures haurien de servir per minimitzar els efectes de la crisi.

ERC fa un total de nou propostes diferents per a les ordenances fiscals de l'any vinent i que es portaran a aprovació al proper ple. El portaveu republicà, Raül Grangé, ha explicat quines són les dues principals demandes del seu grup.

Raül Grangé

És important i imprescindible que s'apliquin bonificacions del 50% de l'IBI a vidus i pensionistes amb ingressos inferiors a 7.000 euros.


Segons els republicans hi ha 300 santcugatencs majors de 70 anys que viuen sols.

El regidor d'ERC, Toni Ramon, ha afegit que cal estudiar la possibilitat de pagar l'IBI en mensualitats.

Toni Ramon

La possibilitat de pagar l'IBI per mensualitats. Ara es pot passar a pagar de dos a quatre mesos i ara volem que es pugui passar a pagar de quatre a dotze.


Els republicans també proposen equiparar les bonificacions de l'IBI de les famílies nombroses a les múltiples i a les monoparentals 'amb risc d'exclusió social'.

D'altra banda, ERC demana que es pugui pagar de manera separada els abonaments a les piscines o als gimnasos de les instal·lacions esportives municipals.

Segons els republicans, s'hauria de millorar també la política de comunicació respecte els descomptes i bonificacions, així com comunicar els preus reals dels béns i serveis públics als ciutadans per tal de 'sensibilitzar l'ús dels recursos públics'.



  • Comparteix:

COMENTARIS

A mi lo de la zona verda em sembla collonut. Aquest estiu m'han endosat al meu carrer zona blava sense previ avís. Això vol dir que per aparcar a prop de casa m'he de deixar una pasta amb la zona blava o llogant una plaça de pàrquing. Conec gent de BCN i la zona verda és una solució bona i econòmica pels veïns. Bona pensada!

Marc. Enviat el 30/set/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.