Miquel Quintana formarà part de la junta directiva de la Plataforma Catalunya 2003


  • Comparteix:

L'alcaldable de la Unió d'Independents de Sant Cugat, Miquel Quintana ha acceptat formar part de la junta directiva de la Plataforma Catalunya 2003 de Pere Esteve. Així mateix, des de la formació santcugatenca es contempla que un dels seus membres vagi a les llistes de les eleccions autonòmiques per la Plataforma.

Les converses que al mes de desembre van començar les dues formacions han arribat a bon port i s'han consolidat en un projecte de col·laboració. D'aquesta manera, des d'UNIS s'ha decidit recolzar la Plataforma Catalunya 2003 amb l'entrada de Miquel Quintana a la seva junta directiva. Així mateix, Miquel Quintana també considera que algú de la formació es presenti a les llistes de la Plataforma 2003 a les eleccions autonòmiques. L'alcaldable d'UNIS ha explicat els beneficis que representaria per Sant Cugat que algú del seu partit arribés al parlament català.

Miquel Quintana

S'ha de defensar els interessos de Sant Cugat davant el govern de la Generalitat


Miquel Quintana ha anunciat que caldrà esperar fins els resultats de les eleccions municipals per saber amb seguretat si algú del partit s'incorporarà a les llistes de la plataforma. D'altra banda, Quintana ha aclarit que aquesta col·laboració no suposarà en cap cas que la Plataforma Catalunya 2003 influeixi en les directrius d'UNIS ja que les dues formacions es caracteritzen per la seva independència.

Miquel Quintana

Som independents, no tenim cap dependència d'un gran partit.


Miquel Quintana ha volgut recalcar que per damunt de qualsevol pacte polític es troba la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.