Les JERC demanen un 'carnet jove cultural' per a la ciutat


Temes relacionats

ERC demana introduir la zona verda d'aparcament al centre per beneficiar els residents (29/set/08)


  • Comparteix:

Les JERC proposen crear un carnet cultural pels joves de la ciutat en el marc del debat de les properes ordenances fiscals. La formació aposta perquè el jovent santcugatenc d'entre 14 i 30 anys compti amb un carnet semblant al carnet jove de la Generalitat però amb descomptes per als equipaments culturals de la ciutat, com el Centre Cultural o el cinema.

Les JERC consideren que els joves de la ciutat tenen dificultats per accedir a activitats culturals de Sant Cugat, com els espectacles del Teatre-Auditori o el de 'Pedra i Sang', perquè els preus són 'abusius'. Per aquest motiu demanen un carnet que proporcioni descomptes als joves a l'hora de realitzar activitats de caire cultural o d'oci alternatiu.

Escoltem el portaveu de les JERC, Bernat Picornell.

Bernat Picornell

Un carnet pels joves santcugatencs perquè puguin gaudir de descomptes culturals.




Tot i que les JERC no volen que el carnet inclogui descomptes comercials, estan oberts a què la iniciativa també proporcioni ajuts a l'hora de comprar al petit comerç de la ciutat, tal com explica el seu secretari d'organització, Èric Gómez.

Èric Gómez

És una proposta inicial però podria incloure el petit comerç i de barri.




Les JERC no creuen que el projecte suposi una reducció d'ingressos per a l'Ajuntament, ja que consideren que, si hi ha descomptes, més jovent se sumarà a les iniciatives culturals.

La formació tampoc creu que el carnel jove cultural entri en conflicte amb el carnet jove de la Generalitat, ja que asseguren que aquest últim només proporciona descomptes 'per a les grans empreses'.

Les JERC faran arribar a través d'ERC la proposta al ple en el marc del debat de les properes ordenances fiscals.



  • Comparteix:

COMENTARIS

El que està clar és que les JERC són les joventuts de Sant Cugat que fan més feina amb DIFERÈNCIA! Quantes organitzacions treballen temes municipals per joves com el Pla d\\'Equipaments o aquestes ordenances? CAP!!!!!!!!!

Joan. Enviat el 1/oct/08


Et deus referir a joventuts de partits polítics, perquè hi ha altres col·lectius que fan molta més feina. Les JERC només fan comunicats, però no se'ls veu ni al carrer ni enlloc. L'APH o l'assemblea de Joves si que són col·lectius actius!

si home. Enviat el 2/oct/08


De què serveix ser tan suposadament actiu si no aconsegueixes transformar res de res? Com deia l'anunci aquell: "la potència sense control no serveix de res". Jo a les JERC sí que els veig al carrer i en sintonia amb el que reclamen moltes entitats del poble.

Marc. Enviat el 2/oct/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.