IC-V considera que l'Ajuntament fa obres amb objectius electoralistes


  • Comparteix:

Iniciativa per Catalunya-Verds considera que l'Ajuntament està fent les obres al ritme que marquen les eleccions. Segons el grup municipal, l'equip de govern ha descuidat la qualitat de vida dels santcugatencs i ha actuat més per interessos de partit que de ciutat. Els ecosocialistes han presentat les seves propostes sobre mobilitat a la ciutat, que passen, sobretot, per la potenciació del transport públic.

Iniciativa per Catalunya - Verds creu que l'Ajuntament ha programat les obres sense tenir en compte que la gent ha de continuar vivint a la ciutat. La formació també denuncia que algunes obres recents tenen greus inconvenients com ara pendents molt inclinades que dificulten la circulació de les persones amb cadires de rodes o cotxets. Xavier Boix, alcaldable de la formació, parla d'una pèssima planificació a l'hora de dur a terme les obres i que només s'ha pensat en enllestir-les abans de les eleccions.

Xavier Boix

No es pot, per compromisos electorals, estressar un poble amb obres durant tres anys


Els ecosocialistes també s'han referit al carrer Francesc Moragas. Al seu parer, aquest no s'hauria d'haver obert a la circulació fins que no s'hagués enllestit del tot. El grup municipal ha fet aquestes crítiques durant la presentació de les seves propostes sobre mobilitat a la ciutat. La formació ha establert com a eixos principals la recuperació d'espais per als vianants, la disminució de la contaminació acústica i atmosfèrica i la potenciació del transport públic. Sobre aquest darrer punt, Xavier Laborda, un dels coordinadors d'aquest eix, considera que hi ha molta feina a fer en les línies d'autobusos.

Xavier Laborda

L'Ajuntament té molt a fer en el transport públic en autobús


Altres propostes de la formació són la creació d'una ruta perquè els escolars vagin a peu a classe, la creació de circuits de carril-bici per connectar el municipi entre si i amb la comarca i la participació del govern municipal en organismes comarcals i metropolitans de planificació de serveis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.