Àngels Solé: 'Un Valldoreix independent és abocar-se al fracàs'


  • Comparteix:

La vocal de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix i portaveu del grup CiU-Actuem, Àngels Solé, considera inviable la independència del territori tant a nivell jurídic com econòmic. En una entrevista a Cugat.cat, Solé ha expressat els seus dubtes sobre un Valldoreix independent i ha criticat la frivolitat amb que, segons Solé, sovint s'aborda la qüestió.

Solé ha recordat que per optar a la independència les EMD han de garantir l'autosuficiència econòmica i disposar de tres quilòmetres de sòl no urbanitzable de distància respecte altres municipis.

La vocal de l'EMD, Àngels Solé, ha exposat a Cugat.cat els seus dubtes sobre la independència de Valldoreix.

Àngels Solé

Legalment i econòmicament no té sentit. Un valldoreix independent està abocat al fracàs econòmic.


Actualment una comissió de treball formada per representants de les entitats municipals descentralitzades i el Departament de Governació està estudiant la reforma del funcionament d'aquestes entitats.



  • Comparteix:

COMENTARIS

la Sra. Solé aborda la temàtica desde la superficialitat i la fàcil demagògia d'una cosa que preocupa al 40% dels valldoreixencs. La viabilitat econòmica del projecte de segregació no es pot abordar sense cap xifra ni criteri econòmic sobre la taula. I, pel que fa a la necessària separació dels 3000m2 no urbanitzables que ha d'haver entre els nuclis poblacionals, és un aspecte que es pot interpretar legalment. Aquest no seria el problema. El problema rau en la voluntat de Sant Cugat. Aquí sí que podem veure els interessos de la Sra. solé, oi?

vei de valldoreix. Enviat el 13/oct/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.