Acord entre CiU i ERC per aprovar les ordenances fiscals de l'any vinent


Temes relacionats

Les JERC demanen un 'carnet jove cultural' per a la ciutat ( 1/oct/08)

ERC demana introduir la zona verda d'aparcament al centre per beneficiar els residents (29/set/08)


  • Comparteix:

CiU, que forma l'equip de govern, i ERC, a l'oposició, han tancat un acord sobre les ordenances fiscals de l'any vinent. Els republicans donaran el seu vot positiu al projecte del govern municipal després d'haver-hi inclòs algunes de les seves propostes.

En concret, l'Ajuntament subvencionarà el 50% de l'Impost sobre Béns i Immobles (IBI) a les vídues, vidus i pensionistes amb ingressos inferiors als 7.000 euros, tal com proposaven els republicans. En l'acord, el govern municipal també es compromet a estudiar dues propostes d'ERC: la implantació de la zona verda d'aparcament a la ciutat i la creació d'un carnet jove cultural.

L'alcalde, Lluís Recoder, i el portaveu del grup municipal d'ERC, Raül Grangé, presentaran aquest divendres l'acord subscrit entre els grups municipals. La proposta d'ordenances fiscals del 2009 se sotmetrà a votació en el ple municipal de dilluns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.