Llum verda a la cessió d'ús d'un terreny municipal a l'EMD de Valldoreix per instal·lar-hi una zona infantil


  • Comparteix:

Vista exterior del CAP Valldoreix

Vista exterior del CAP Valldoreix

L'Ajuntament cedirà l'ús d'un terreny municipal a l'EMD de Valldoreix per instal·lar-hi una zona de jocs infantils. La porció de terreny està situada al costat del CAP de Valldoreix i ocupa uns 2.500 metres quadrats. El ple ha aprovat inicialment la cessió d'ús amb els vots a favor de l'equip de govern i l'abstenció de tots els partits de l'oposició.

L'EMD de Valldoreix va demanar la cessió d'ús d'un terreny situat entre la plaça Can Cadena i el passeig Olabarria per instal·lar-hi una zona de jocs infantils.

Escoltem la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

L'EMD ha sol·licitat la cessió per poder fer el mantenirment i ubicar-hi bancs, un espai ajardinat i jocs infantils.






El PP considera que és perillós situar una zona de jocs infantils en aquest indret. Berta Rodríguez és la portaveu popular.

Berta Rodríguez

Considerem que la cessió de l'espai és perillós per posar jocs infantils perquè està al costat de la carretera de Vallvidrera.




Durant el ple, el PSC ha demanat que el punt quedi sobre la taula ja que la carta que demana la cessió d'ús no està signada per la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu.

Conesa ha respost als socialistes alegant que és una demanda 'de fa temps' de l'EMD i que la petició d'inici dels tràmits de la cessió d'ús, que data del 21 de juliol, està signada pel vicepresident de l'entitat, Josep Puig.

La petició del PSC de deixar el punt sobre la taula ha quedat rebutjada amb els vots en contra de l'equip de govern.

La cessió d'ús ha quedat aprovada inicialment i ara estarà subjecte a 30 dies d'informació pública abans de poder procedir a l'aprovació definitiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.