Menéndez promet un govern dialogant durant la seva presentació oficial


  • Comparteix:

El candidat socialista, durant la seva presentació

El candidat socialista, durant la seva presentació

L'alcaldable del PSC a les properes municipals, Jordi Menéndez, promet un canvi d'actitud i capacitat de diàleg com a punt de partida del seu programa electoral. Durant l'acte de presentació de la seva candidatura, Menéndez ha instat l'alcalde a dir si tornarà a pactar amb el Partit Popular i a fer balanç del l'actual pacte de govern.

Més de 400 persones han participat a la presentació pública del candidat socialista, que s'ha mostrat convençut que arribarà a l'alcaldia i que encarna l'esperança col·lectiva d'un canvi de govern. Jordi Menéndez ha avançat alguns dels seus compromisos electorals, però ha assegurat que el més important que pot oferir és un canvi d'actitud, basat en el diàleg i la complicitat amb els ciutadans:

Jordi Menéndez

El que ens diferencia de la dreta és, per damunt de tot, una qüestió d'actitud. Per mi, governar no és manar


Menéndez ha criticat la política dels últims anys, assegurant que s'ha centrat en un creixement urbanístic sense una millora dels serveis a les persones, i ha demanat un canvi de govern perquè no es repeteixin els errors. El candidat socialista ha assegurat que NO pactaran amb el Partit Popular, i ha instat Convergència i Unió a aclarir la seva posició en aquest punt:

Jordi Menéndez

Recoder ha d'aclarir quines són les seves intencions. Ha de dir si pensa seguir governar amb el Partit Popular


El candidat socialista ha presentat la seva candidatura acompanyat d'altres dirigents del partit, com l'exministre de Defensa, Narcís Serra o els alcaldes de Sabadell, Terrassa i Cerdanyola, que s'han mostrat convençuts que la victòria de Menèndez a Sant Cugat precedirà un canvi de govern a la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.