ERC s'afegeix a la petició dels veïns i reclama que el carrer de la Creu sigui de vianants


Temes relacionats

L'alcalde acusa ERC de no tenir projecte de ciutat i recorda que la remodelació del carrer de la Creu es va consensuar amb els veïns ( 5/feb/03)

S'inicia una campanya de recollida de signatures per reclamar la vianantització del carrer de la Creu ( 4/feb/03)


  • Comparteix:

El portaveu del grup municipal d'ERC, Eduard Pomar, afirma que no és cert que s'estigui creant un eix de vianants entre les places d'en Coll i Lluís Millet

El portaveu del grup municipal d'ERC, Eduard Pomar, afirma que no és cert que s'estigui creant un eix de vianants entre les places d'en Coll i Lluís Millet

Esquerra Republicana s'ha afegit a les demandes perquè el carrer de la Creu sigui per a vianants. Els republicans acusen l'equip de govern d'enganyar la ciutadania quan assegura que l'Eix de Vianants va de la plaça d'en Coll a la plaça de l'Estació. Segons Esquerra s'està creant una barrera entre els carrers de davant i darrere del Monestir.

Esquerra s'afegeix a la petició d'alguns veïns del carrer de la Creu perquè es faci de vianants aquesta via i els cotxes que entren per l'avinguda de Cerdanyola es desviïn per l'avinguda Torreblanca. Acusen l'equip de govern d'enganyar la ciutadania quan s'assegura que el Pla del Centre va de la Plaça de l'Estació fins la Plaça d'en Coll ja que en realitat, afirmen, només arriba finsl'avinguda de Francesc Macià. El portaveu republicà creu que s'està tractant de manera diferent i injusta els carrers que queden darrere el Monestir. Eduard Pomar ha demanat a l'alcalde que expliqui el per què d'aquest greuge:

Eduard Pomar

S'està diferenciant entre la part de davant i de darrera del Monestir


D'altra banda, els republicans han acusat l'equip de govern de fer prevaldre els interessos de partit als de ciutat. La regidora d'Esquerra, Sara Bertran, creu que s'està posant en perill la seguretat dels ciutadans per acabar els terminis abans de les eleccions.

Sara Bertran

Sembla que la ciutat està al servei d'un partit polític que corre per dir que fa coses


Esquerra demana la creació d'un codi d'actuació que obligui totes les empreses a senyalitzar bé les obres, complir els terminis d'execució i es pugui sancionar en cas d'incompliment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.