CDC presenta la nova executiva local


  • Comparteix:

Presentació de la nova executiva local de CDC

Presentació de la nova executiva local de CDC

La nova executiva local de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) es marca com a objectius assolir la presidència de l'EMD de Valldoreix i contribuir a la recuperació del govern de la Generalitat, entre d'altres. L'executiva, amb Ramon Bonastre a la presidència i Jordi Puigneró a la vicepresidència, té nou membres nous, la meitat de l'organisme.

Un dels altres objectius que es marca la nova executiva de la formació nacionalista és integrar la nova immigració en la societat.

El president de CDC a la ciutat, Ramon Bonastre, que repeteix en el càrrec, ha explicat que un altre dels reptes és la recuperació de la presidència de Valldoreix.

Ramon Bonastre

Sant Cugat ha de tornar a estar governat per CiU. Estem segurs que ho aconseguirem, si podem explicar el nostre projecte, que Valldoreix torni estar governat per CiU.


Bonastre també vol contribuir des de Sant Cugat a la recuperació del govern de la Generalitat. Bonastre ha dit que a la nostra ciutat el partit compta amb el suport dels ciutadans i que la gestió del govern local i la relació amb la resta de partits de l'oposició és un model exemplar per a les ciutats catalanes i la Generalitat.

Al seu torn el nou vicepresident, Jordi Puigneró, ha explicat que la nova executiva renova la meitat dels càrrecs.

Jordi Puigneró

Aquest executiu està format per dos vessants importants. Un 50% de continuïtat de l'anterior executiva i l'altre 50% membres nous.





Pel que fa a les relacions de CDC amb UDC, la nova executiva vol consolidar l'actual model, ja que considera que els ha portat èxits al municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.