ICV-EUiA reclamarà tarifes més econòmiques pel transport públic integrat


Temes relacionats

Tots els partits, excepte ICV-EUiA, a favor de prolongar la línia d'Avinguda Tibidabo fins al Vallès Occidental (31/mar/08)

ICV-EUiA proposa potenciar la xarxa ferroviària al Vallès amb un tramvia (25/feb/08)

ICV-EUiA proposa un intercanviador ferroviari a Sant Cugat, Granollers i Martorell (25/gen/08)


  • Comparteix:

ICV-EUiA reclamarà en el ple de dilluns millors tarifes en el transport públic de l'àrea metropolitana. Els ecosocialistes consideren prioritari apostar pel transport públic en temps de crisi i ajudar els joves i els treballadors amb noves targetes que els equiparin amb els avantatges que tenen en altres ciutats europees.

El portaveu d'ICV-EUiA, Xavier Boix, ha dit que es tracta d'una proposta que s'està fent en d'altres municipis veïns i que busca una major justícia social. En aquest sentit, Boix proposa l'exempció de pagament pels menors de 12 anys, la creació d'una targeta anual de viatges ilimitats per 400 euros pels treballadors i una nova T-Jove que passi de trimestral a anual.


Xavier Boix

Cal crear una T-Jove anual per 300 euros i viatges il·limitats.


Els ecosocialistes consideren que aplicar aquestes mesures seria una bona manera d'ajudar les famílies davant la situació econòmica actual i un gran pas per la sostenibilitat. Ho ha dit Xavier Boix.


Xavier Boix

Això donaria facilitats a la gent per superar la díficil situació econòmica.


El portaveu d'ICV-EUiA ha dit que no pot ser que hi hagi gent que li costi massa diners anar a treballar o que hagi de renunciar a una feina per la despesa que li suposa el desplaçament.

Amb aquestes mesures, els ecosocialistes pretenen equiparar les tarifes de l'àrea metropolitana de Barcelona amb la d'altres ciutats europees com Brussel·les, París, Londres, Viena o Torí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.