Sant Cugat demana a la Generalitat que controli els ERO per impedir acomiadaments injustificats


  • Comparteix:

Imatge del Ple Municipal

Imatge del Ple Municipal

Sant Cugat expressa el seu suport a les persones i famílies que viuen del sector de l'automoció i que estan patint els efectes d'algun expedient de regulació d'ocupació (ERO). Aquest suport és resultat d'una moció institucional llegida aquest dilluns en el ple municipal. En el text, també es demana a la Generalitat que se supervisin els ERO d'empreses com Delphi per evitar acomiadaments injustificats.

El regidor d'ICV-EUiA, Joan Calderon, ha estat l'encarregat de llegir la declaració. Calderon ha enumerat algunes de les iniciatives que emprendrà l'Ajuntament.

Joan Calderon

Instem les empreses a cenyir de forma rigorosa els ERO que es presentin amb mesures justes. Demanem a la Generalitat que vetlli per aquest objectiu.


L'Ajuntament també aposta per impulsar la reactivació del sector amb noves mesures i garantir així els llocs de treball. La moció institucional era, en un principi, una proposta d'ICV-EUiA i del PSC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.