L'equip de govern diu que és 'de sentit comú' que l'administració compri estoc de pisos construïts


  • Comparteix:

Vista aèria de Sant Cugat

Vista aèria de Sant Cugat

L'equip de govern considera que la possibilitat que les administracions adquireixin estoc d'habitatge construït és una proposta 'de sentit comú'. D'aquesta manera s'ha expressat la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, que ha explicat que la iniciativa ha sorgit arran d'unes sessions amb el gremi de constructors i promotors del Vallès que han tingut lloc a Terrassa.

Mercè Conesa ha explicat que a les sessions del gremi de constructors i promotors del Vallès hi eren presents representats dels sector de la promoció i construcció, així com dels col·legis d'arquitectes, d'aparelladors, d'enginyers i del sector metal·lúrgic. Tampoc no hi han faltat les entitats financeres ni la Generalitat.

Una de les propostes que el gremi de constructors i promotors va posar sobre la taula és la compra per part de les administracions d'estoc d'habitatge construït.

Conesa creu que 'és una proposta de sentit comú', tot i que encara té molts 'inconvenients legals'. En aquest sentit, la titular de Territori assegura que estan en converses amb el govern.

Mercè Conesa

Sembla una proposta de sentit comú però té molts inconvenients legals. Ho estem parlant amb la secretària general d'Habitatge, Carme Trilla.




Conesa ha destacat que la Generalitat està preparant un paquet de mesures per donar sortida a aquest estoc.

La tinenta d'alcalde de Territori ha fet aquestes declaracions durant un ple municipal arran d'una pregunta del regidor socialista Ferran Villaseñor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.