Lluís Recoder es mostra contrari a la posició del govern espanyol sobre un hipotètic atac a l'Iraq


  • Comparteix:

L'alcalde dóna suport a la manifestació massiva del dia 15 a Barcelona en contra d'una possible guerra a l'Iraq. Lluís Recoder creu que el seguidisme de les tesis de George Bush de què fa ostentació el govern espanyol està provocant un debilitament de la legitimitat internacional i està trencant la unitat dins la Unió Europea.

Recoder creu que els Estats Units estan actuant de manera unilateral i saltant-se la legitimitat internacional de manera flagrant. De moment l'ONU no ha donat el seu vistiplau a un atac a l'Iraq fins que no es pugui demostrar que, efectivament, el règim de Saddam Hussein està fabricant armes de destrucció massiva. L'alcalde creu que George Bush està actuant des de l'aïllacionsime internacional.

Lluís Recoder

No és admissible que unilateralment un país s'atorgui el dret a impartir justícia sense el recolzament de Nacions Unides.


D'altra banda, Recoder creu que el govern de José Maria Aznar s'està equivocant fent costat a les tesis de George Bush enlloc de buscar el consens dins la mateixa Unió Europea., Segons l'alcalde aquest seguidisme s'està carregant tenir una sola veu en política exterior comuna a Europa.

Lluís Recoder

Suposa trencar la feble unitat de la Unió Europea en matèria de política internacional. És un motiu per estar en contra de la posició espanyola i del seu president al capdevant.


Recoder dóna suport a la manifestació del dia 15 a Barcelona i espera que serveixi per mostrar un NO rotund a la guerra i a la posició espanyola sobre un més que segur atac.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.