Sant Cugat condemna en silenci l'última atemptat d'ETA


  • Comparteix:

Sant Cugat s'ha tornat a concentrar a la plaça de Barcelona per condemnar el darrer atemptat de la banda terrorista que dissabte va acabar amb la vida del cap de la policia local d'Andoain. L'alcalde de Sant Cugat ha lamentat un nou exemple d'aquesta barbàrie, mentre que des del PSC, partirt on militava la víctima, han demanat un esforç entre el govern espanyol i basc per posar fi al conflicte.

Unes 40 persones s'han concentrat a la plaça Barcelona per mostrar el seu rebuig a l'últim atemptat d'ETA. Segons l'alcalde, Lluís Recoder, el silenci és la única manera que tenen els demòcrates de dir prou a la violència terrorista:

Lluis Recoder

És una forma de protestar en silenci per l'actitud intransigent i inadmissible dels violents


Per la seva banda, el PSC, recordem que la víctima era militant socialista, ha instat el govern espanyol i basc a dialogar i mirar d'acostar posicions per arribar a un final pacífic del conflicte. El portaveu socialista, Jordi Menéndez, creu que és hora que seguin a una mateixa taula a negociar:

Jodri Menéndez

Les víctimes són de totes les parts. Demanem al govern espanyol i basc que negociïn.


Mentrestant, familiars i amics de Joseba Pagazartundua han assitit a la sortida del fèretre al tanatori de Zorroaga, a Sant Sebastià. Les despulles de l'última víctima d'ETA han estat incinerades en una cerimònia privada al cementiri de Polloe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.