El PSC demana l'opinió de les dones per acabar amb una ciutat pensada, fins ara, pels homes


  • Comparteix:

El PSC engega una campanya per conèixer quines són les principals mancances que presenta la ciutat des del punt de vista de la dona. A través d'uns díptics, els socialistes incorporaran aquestes propostes al seu programa electoral per donar un gir a una ciutat, pensada, asseguren, des d'un punt de vista masculí.

El portaveu del PSC, Jordi Menéndez, creu que, sovint, les ciutats han estat dissenyades des de la masculinitat, oblidant algunes de les necessitats amb què es troben les dones en la seva vida quotidiana. Des d'empényer el carret de la compra o del nen, a tenir accés als serveis assistencials. Tot i que els socialistes asseguren que volen que aquesta realitat quotidiana sigui compartida al cent per cent pels homes, són conscients que, ara com ara, les dones són les que més ho pateixen.

Jordi Menéndez

La dona és la que coneix i pateix les incomoditats i mancances de la ciutat.


Es repartiran uns díptics on es demana l'opinió de les santcugatenques sobre les principals incomoditats que troben a la ciutat. Aquests suggeriments, que també es poden fer arribar per Internet, s'incorporaran al programa electoral. Segons Núria Fuertes, la visió de la dona ha d'ajudar a canviar la concepció de ciutat:

Núria Fuertes

La dona s'incorpora a una ciutat pensada anys enrere des d'uns perspectiva masculina.


L'alcaldable del PSC ha fet seva la proposta de llei electoral de Pasqual Maragall que les llistes electorals, en cap cas, superin el 60% d'un sexe, i no passin del 40% de l'altre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.