El moviment Decidim.cat ja reuneix sis regidors de la ciutat


Temes relacionats

El regidor Jordi Puigneró impulsa el dret a decidir a nivell municipal amb una plataforma ( 7/des/07)


  • Comparteix:

Imatge de la trobada d'aquest diumenge

Imatge de la trobada d'aquest diumenge

Sis regidors de l'Ajuntament ja han signat el manifest a favor del dret de decidir que promou el moviment Decidim.cat. Es tracta dels regidors de CDC Jordi Puigneró, Marta Subirà, Susanna Pellicer i Carmela Fortuny, i dels regidors d'ERC Raül Grangé i Toni Ramon. Aquest diumenge, Puigneró i Subirà han participat a la primera trobada dels signants del manifest en un acte que ha reunit més de 1.000 càrrecs electes de tot Catalunya.

Jordi Puigneró, que va ser un dels primers impulsors del manifest, ha destacat a Cugat.cat la gran assistència a l'acte, un fet que demostra la fortalesa del moviment.

Jordi Puigneró

A Catalunya hi ha mil municipis. Que ja siguem més de mil càrrecs electes no és poca cosa. A més, és una xifra que creix dia a dia.


El regidor de Comunicació ha destacat també la mínima presència de regidors del PSC, a qui acusa d'aliniar-se amb el PP.

Jordi Puigneró

Ens agradaria que el PSC reflexionés sobre la coincidència que té amb el PP a l'hora de rebutjar el dret a decidir dels catalans.




El manifest de Decidim.cat, al qual també s'ha adherit la vocal d'ERC a l'EMD de Valldoreix, Teresa Veciana, té com a objectiu articular un ampli moviment de càrrecs electes a favor del dret democràtic del poble català a decidir lliurement el seu futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.