Montserrat Turu acusa CiU de Sant Cugat de boicotejar l'EMD de Valldoreix


Temes relacionats

Noves desavinences entre Turu i CiU-Actuem a l'EMD de Valldoreix ( 4/des/08)

Primer aniversari del pacte de govern a l'EMD de Valldoreix (30/nov/08)


  • Comparteix:

La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, assegura que el grup CiU-Actuem rep consignes polítiques de CiU de Sant Cugat per boicotejar el govern de l'EMD. Aquesta acusació ve després de la junta de veïns d'aquest dijous, on els vocals de CiU-Actuem han votat en contra de tots els punts de l'ordre del dia per discrepàncies sobre la futura Plaça de la Centralitat. La presidenta acusa CiU-Actuem, socis de govern, d'incomplir el pacte de govern considerant que han votat en contra de punts prèviament consensuats. Segons Turu, la no aprovació de dos d'aquests punts pot tenir conseqüències negatives immediates per Valldoreix, per la qual cosa es planteja convocar una junta extraordinària.

El comportament dels vocals de CiU-Actuem durant la junta de veïns d'aquest dijous no s'explica, segons Montserrat Turu, si no és que reben consignes polítiques per desestabilitzar l'administració de Valldoreix.

Així ho ha dit aquest divendres en una entrevista a Cugat.cat.

Montserrat Turu

Que es condicioni tot un ple per una discussió així només es pot explicar per consignes polítiques.


Entre altres qüestions, aquest dijous se sotmetia a votació una modificació dels pressupostos per dotar econòmicament el complex esportiu de Valldoreix i la sol·licitud d'una subvenció de la Unió Europea per fer una rehabilitació ambiental a la riera de Can Nonell. Segons Turu, el vot negatiu de CiU-Actuem pot provocar greus problemes i fer que que ja no s'estigui a temps per presentar la sol·licitud de subvenció. Això, segons Turu, faria perdre a l'EMD els 200.000 euros de l'ajut.

Turu ha dit que si encara hi són a temps convocarà una junta de veïns extraordinària per desencallar aquests dos punts.

Montserrat Turu

Mirarem si la no aprovació té conseqüències irreversibles. Si hi som a temps, convocaré un ple extraordinari per aprovar els dos punts urgents.


La presidenta de l'EMD assegura que el comportament dels vocals de CiU-Actuem, i especialment de la seva portaveu, Àngels Solé, constitueix un incompliment del pacte de govern, ja que no han donat suport a acords que ja havien estat discutits i gaudien d'un consens entre els dos grups.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Aquesta senyora s'aferra a la cadira, quan tots sabem que CiU + PP van treure mes vots per a la presidència que ella, però per la normativa especial de presidència d'EMD no es poden unir. Diu que la bloquejan. No serà que insisteix en mantenir temes que CiU, majoritaria, no comparteix? Aixó si, molt de personal i fastuosa seu per a organitzar cursos de macramé i tenir els carrers plens de sots.

Valldoreixenc que paga molt i reb poc o res. Enviat el 5/des/08


Benvolgut desconegut/da El PP va treure tants vots a VDX...que no va obtenir ni representativitat per tenir un sol vocal!! En segon lloc, si t'està dient que a la Junta de Govern Local van ACORDAR CONJUNTAMENT tots els punts del Ple! Per tant,va ser una decisió de la de sempre (sra. Solé) durant el mateix ple!! Finalment, la fastuosa seu permet acollir una biblioteca, una escola de música i diverses sales d'ús pels ciutadans. Si vostè no la vol aprofitar (que també és seva) és el seu problema! per una vegada que es fan infrastructures a VDX...va i ens queixem!! Som la hòstia!!!

Valldoreixenc que paga com tothom i rep el que li toca. Enviat el 7/des/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.