Àngels Solé: 'El problema de l'EMD és Montserrat Turu'


Temes relacionats

Montserrat Turu acusa CiU de Sant Cugat de boicotejar l'EMD de Valldoreix ( 5/des/08)

Noves desavinences entre Turu i CiU-Actuem a l'EMD de Valldoreix ( 4/des/08)

Primer aniversari del pacte de govern a l'EMD de Valldoreix (30/nov/08)


  • Comparteix:

Àngels Solé / Arxiu

Àngels Solé / Arxiu

La portaveu del grup CiU-Actuem a l'EMD de Valldoreix, Àngels Solé, nega totes les acusacions de Montserrat Turu i afirma que els problemes de Valldoreix tenen com a origen la presidenta, a qui acusa de tergiversar la realitat. Segons Solé, els vocals de la Candidatura de Progrés i Catalanista continuen sense entendre que estan en minoria i que governar en coalició significa consensuar totes les decisions.

Àngels Solé nega qualsevol implicació del grup municipal de CiU en les actuacions dels vocals de CiU-Actuem i acusa Montserrat Turu i els vocals del seu grup de provocar aquesta nova crisi.

Àngels Solé

Sant Cugat no s'hi posa per res. El problema el tenim amb Montserrat Turu, que no entén què és un govern de coalició.


Solé assegura que cap dels punts de l'ordre del dia de la junta de veïns d'aquest dijous era urgent, i que no es perdrà cap subvenció ni hi haurà cap problema amb el complex esportiu per culpa seva.

Àngels Solé

Montserrat Turu sempre tergiversa les coses a favor seu, sempre intenta manipular la informació. És ella qui no compleix el pacte.


La portaveu de CiU-Actuem confia que els dos grups arribaran a un acord i que els punts pendents seran aprovats durant la propera junta de veïns, una junta que espera que tingui lloc dijous de la setmana que ve.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Sra. Solé: TORNA A MENTIR. Els punts de l'ordre del dia del Ple de Valldoreix estaven consensuats, gràcies a les Juntes de Govern Local que tenen en el seu govern de l'EMD. Vostès havien donat el vist-i-plau, com s'ha anat fent fins ara. Un cop es consensuen, després ELS APROVEN en el Ple. Què ha passat aquest cop? Doncs ens ho hauria d'explicar vostè, en clau d'estratègia del seu partit!! Vostès sabran el que fan, distorssionant i actuant de manera ingerent amb el govern de l'EMD. No serà vostè la veu del seu amo?

Valldoreixenc. Enviat el 7/des/08


Esta vocal de la EMD ya la tuvimos que sufrir en SCV! Lo siento por los Valldoreixences, però nada bueno les puede llegar a suceder mientras esté dicha persona en sus órganos de decisión. Suerte!

SCV. Enviat el 8/des/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.