Francesc Cardoner assegura que CIU és l'única força que defensa l'EMD de Valldoreix


  • Comparteix:

Francesc Cardoner tornarà a ser el candidat a la presidència de l'EMD de Valldoreix per Convergència i Unió amb l'objectiu d'augmentar un 20 per cent els nombre de vots i arribar, enguany, al miler de votants. La federació nacionalista assegura que són l'única formació que defensa l'EMD davant altres opcions com els socialistes que utilitzen Valldoreix com a plataforma per conquerir l'alcaldia de Sant Cugat.

L'Assamblea de la federació ha ratificat per unanimitat Francesc Cardoner com a candidat a la presidència de l'EMD. La federació està segura que és el millor candidat i que es presenta amb la seguretat de tenir els deures fets i haver complert ja la quasi totalitat del programa electoral. Segons el president de la Federació, Ramon Bonastre, Convergència i Unió és la única força que defensa l'EMD davant d'altres que preten utilitzar Valldoreix per fer el salt a Sant Cugat:

Ramon Bonastre

Entenem que Cardoner reuneix tots els requisits i no com altres forces que veuen Valldoreix com una manera de conquerir Sant Cugat.


Cardoner pensa presentar davant els electors la feina feta fins ara. El candidat desgranarà en la seva presentació oficial el proper 23 de febrer les claus per aconseguir, en aquesta legislatura, la majoria absoluta:

Francesc Cardoner

Ens presentem havent fet la feina ben feta a Sant Cugat i a Valldoreix i convençuts que assumirem la majoria absoluta.


La federació, que ha decidit mantenir el repartiment entre Unió i Convergència de fa quatre anys, assegura que el seu projecte, nacionalista i català, és de ciutat però també de país. Segons CIU, el pacte mantingut amb el PP aquests darrers 4 anys ha estat, en ocasions, incòmode, però l'únic possible i necessari per dur a terme la tasca de govern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.