El Consell Comarcal ajudarà a finançar la llei de dependència


Temes relacionats

Els alcaldes de Vallès Occidental demanen a l'Estat que no congeli les aportacions als consistoris (19/nov/08)

El Consell Comarcal aprova les Ordenances Fiscals del 2009 (28/oct/08)

El Consell Comarcal ofereix els seus serveis a través d'Internet (13/oct/08)


  • Comparteix:

El Consell Comarcal ha anunciat els objectius pel 2009 durant el tradicional dinar de balanç de l'any

El Consell Comarcal ha anunciat els objectius pel 2009 durant el tradicional dinar de balanç de l'any

La gestió de la llei de dependència centrarà bona part de les accions del Consell Comarcal del Vallès Occidental de l'any 2009. Els més de 200.000 euros de pressupost del consell es destinaran també a polítiques actives d'ocupació i en diverses mesures de xoc per fer front a l'impacte que es preveu que la crisi econòmica tingui a la comarca.

El Consell Comarcal i els tres consorcis que en depenen es marquen com a prioritats per a l'any que ve suplir les altres administracions en les àrees on aquestes no arriben. En aquest sentit, un dels principals objectius és ajudar a què es facin efectives les ajudes contemplades en la llei de dependència.


El president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Antoni Rebolleda, explica el que s'ha convertit en una de les principals preocupacions de la institució.


Antoni Rebolleda

En matèria de serveis socials, l'elaboració dels plans individualitzats necessaris per a l'aplicació de la llei de dependència.




Una de les altres àrees de les quals s'ocuparà el consell durant el 2009 serà la lluita contra la desocupació. Atenent a les xifres creixents de l'atur, s'elaboraran plans d'ocupació i es faran cursos de formació.

D'altra banda, es tirarà també endavant el primer Pla d'Actuació Comarcal, consensuat entre tots els ajuntaments de la comarca i que es fixa com a objectiu dotar de més i millors serveis a la comarca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.