Sant Cugat adverteix que les normatives europees poden trencar l'equilibri del comerç català


  • Comparteix:

Sant Cugat demana que les normatives europees no perjudiquin el teixit comercial català. Ho ha declarat el ple municipal en una moció institucional en considerar que una directiva del Parlament Europeu posa en risc la capacitat de creixement comercial de Catalunya.

La moció, presentada incialment per ERC, assegura que una directiva europea, la 2006/123/CE, pot trencar l'equilibri comercial de Catalunya.

Per això, el ple municipal demana que els territoris amb competències en aquest àmbit, com és el cas de Catalunya, puguin determinar les condicions de creixement del seu comerç.

El portaveu d'Esquerra Republicana, Raül Grangé, ha llegit la declaració institucional.

Raül Grangé

En el sentit que la transposició trenqui l'equilibri comercial, cal que el món local reivindiqui la necessitat que no es malmeti l'estructura comercial catalana.


A la moció, el ple també ha demanat que el Parlament assumeixi la defensa del model de comerç propi i elabori un projecte de llei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.