Els reptes de la presidència d'Obama, tema de debat en una taula rodona de CiU


  • Comparteix:

El proper president dels EUA, Barack Obama, tindrà moltes dificultats per no decebre les esperances que els nord-americans han dipositat en ell. Aquesta és una de les idees que han expressat la periodista Cèlia Cernadas i el poeta Sam Abrams en una taula rodona sobre els EUA. L'acte, organitzat per CiU, ha aplegat un quarantena de persones a l'auditori de la Casa de Cultura.

La corresponsal de Catalunya Ràdio a les eleccions nord-americanes, Cèlia Cernadas, ha assegurat que la presidència d'Obama implicarà canvis en la política internacional d'aquest país respecte l'etapa de Bush. Segons la periodista, el futur president podrà complir moltes de les promeses que va fer en aquest àmbit.

En canvi, Cernadas ha augurat que les dificultats per a la presidència d'Obama arribaran a causa de la crisi econòmica.


Cèlia Cernadas

El repte és immens. La cris econòmica determinarà l'èxit o fracàs de la seva presidència.



El poeta i traductor d'origen nord-americà, Sam Abrams, ha destacat que Obama haurà d'afrontar reptes tant en en política interna com externa, context diferent a altres presidències.


Sam Abrams

Obama ha reajustar les promeses internes i afrontar reptes en el camp internacional.



L'acte ha comptat amb la intervenció de l'alcalde i membre de CDC, Lluís Recoder, que ha elogiat el sistema de primàries que decideixen els candidats a la presidència dels partits demòcrata i republicà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.