ERC descarta el 'no' als pressupostos perquè diu haver-los millorat


Temes relacionats

Tots els partits aposten per consensuar els pressupostos municipals (19/des/08)

L'equip de govern presenta un projecte de pressupostos del 2009 per fer front a la crisi i amb accent social (17/des/08)


  • Comparteix:

Toni Ramon i Raül Grangé han parlat aquest divendres de l'evolució de les negociacions

Toni Ramon i Raül Grangé han parlat aquest divendres de l'evolució de les negociacions

El grup municipal d'ERC votarà 'sí' o s'abstindrà en la votació dels pressupostos pel 2009, però ja ha descartat votar 'no'. ERC assegura que les negociacions estan molt avançades i que l'increment dels recursos per a polítiques socials, que xifren en més d'un 26%, els satisfà. Segons els republicans, només uns 'serrells' els separen de votar afirmativament.

Entre els punts que ERC valora dels nous pressupostos hi ha l'increment de les partides destinades a polítiques socials i els 200.000 euros per a la Xarxa d'Espais d'Interès Natural (XEIN). A més, ERC assegura que els pressupostos inclouran dos punts gràcies a la seva iniciativa, concretament una partida d'emergència per al manteniment i les obres pendents de les escoles, i una bateria d'accions per garantir que les noves tecnologies arribin a tota la ciutat.

Segons el portaveu del partit, Raül Grangé, els nous pressupostos recuperen les xifres de quan ERC formava part de l'equip de govern.

Raül Grangé

Quan vam sortir del govern hi va haver una retallada, i aquest any hem aconseguit de nou un increment en polítiques socials.


En aquest sentit, Grangé assegura que el 'no' està descartat.

Raül Grangé

No ens podem oposar a uns pressupostos amb aquest increment en les polítiques socials. Com a màxim ens abstindríem.


Entre els punts que s'han d'acabar de discutir, i que condicionaran el vot final d'ERC, hi ha l'increment de les subvencions a les entitats, l'increment del pressupost del Servei d'Ocupació Municipal (SOM) fins a un milió d'euros, l'increment de més del doble del pressupost de la Festa de Tardor, i que no es redueixi la partida destinada a l'àrea de Joventut.

Recordem que els pressupostos municipals per al 2009 es debatran i se sotmetran a votació aquest dilluns en un ple extraordinari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.