Els polítics demanen als Reis Mags que la crisi ecomòmica s'acabi i afecti el mínim possible


  • Comparteix:

Vista del ple municipal

Vista del ple municipal

Els polítics de la ciutat demanen als Reis Mags que la crisi econòmica afecti i duri el mínim possible. A més, a la tradicional carta a Ses Majestats, els polítics també han demanat protecció per a Torre Negra i un bon pla d'equipaments per a la ciutat.

Joan Recasens, de CiU, ha demanat una bon finançament per a Catalunya. Recasens també ha expressat el seu desig de millorar la situació dels que ho passen malament.

Joan Recasens

Que aquells que ho passen pitjor tirin endavant perquè la crisi econòmica no els afecti i l'Ajuntament estarà al costat dels que ho necessiten.


Salvador Gausa, del grup municipal del PSC, ha expressat el seu desig que Torre Negra sigui un espai protegit per a l'oci i lleure dels santcugatencs.

Salvador Gausa

Torre Negra ocupa un lloc molt important en la meva carta, serà un any de complexitats per Torre Negra, volem que sigui per l'oci i lleure dels ciutadans.


Xavier Boix, d'ICV-EUiA, ha demanat salut per a tothom. Boix també ha demanat carbó per a aquells que han provocat l'actual conjuntura econòmica.

Xavier Boix

M'agradaria que portessiu carbó alguns personatges, als financers que s'han omplert les butxaques de manera il·legítima i als promotors immobiliaris que durant anys s'han fet d'or.


Berta Rodríguez, del PP, ha demanat esperança i coratge per superar la crisi econòmica.

Berta Rodríguez

Demano esperança per no perdre la il·lusió i coratge per poder afrontar totes les preocupacions. En concret faig referència a la crisi econòmica.


Per últim, Raül Grangé, d'ERC, també ha fet referència a la protecció de Torre Negra, així com a un bon pla d'equipaments per a Sant Cugat.

Raül Grangé

Necessitem un hospital de referència, un tercer CAP. Aquest seria un bon regal de Reis.





Els polítics han aprofitat la carta als Reis per desitjar als santcugatencs unes bones festes i una bona entrada al nou any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.