L'equip de govern desaprova una moció del PSC per vianantitzar el carrer de la Creu


  • Comparteix:

Els vots en contra de CiU i el PP han evitat que prosperés la moció del PSC demanant la vianantització del carrer de la Creu. CiU ha argumentat que l'estudi de mobilitat no aconsella l'opció de vianantitzar el carrer. Per la seva banda, el PSC ha assegurat que els cotxes no passaran pel carrer de la Creu, si guanyen les eleccions.

La futura fesomia del carrer de la Creu serà el d'un carrer amb calçada central i dos voravies. Aquesta és la morfologia més idònia per l'urbanització d'aquesta via, segons el tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Jan Carbó.

El tinent d'alcalde ha remarcat que les característiques arquitectòniques i de mobilitat de la via no recomanen la seva vianantització, tal i com reclamaven les més de 200 signatures que van presentar els veïns del carrer de la Creu a l'Ajuntament. Durant el ple, Jan Carbó ha fet la següent reflexió:

Jan Carbó

Què hauriem de fer si els veïns de l'avinguda Lluís Companys o de Francesc Moragues ens demanessin que volen convertir en zona de vianants el seu carrer


Per la seva banda, el PSC ha afirmat que, amb aquesta actuació, l'equip de govern està marginant la plaça de'n Coll. A més, el regidor del PSC, Ramon Palacio, ha criticat durament CiU i PP per no tenir en compte l'opinió dels veïns. Palacio, ha assegurat, que ells SÍ que ho faran:

M'haguès agradat molt convèncer l'equip de govern de tirar endavant la nostra proposta


La resta de grups de l'oposició també han lamentat que la vianantització del carrer de la Creu no sigui possible. ERC ha reiterat que l'Ajuntament està marginant els barris de darrera del Monestir, mentre que ICV ha assegurat que moltes obres de la ciutat no compten amb l'aprovació dels ciutadans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.