Els pensionistes reclamen més atenció de les administracions per afrontar la crisi


  • Comparteix:

El Partit dels Pensionistes reclama millores en el tracte d'aquest col·lectiu

El Partit dels Pensionistes reclama millores en el tracte d'aquest col·lectiu

El Partit dels Pensionistes denuncia les dificultats que té aquest col·lectiu per afrontar la crisi, assegurant que són els que més la pateixen. El seu president, el santcugatenc Agustí Soberano, fa una crida i demana al govern que revisi a l'alça l'increment de les pensions, que pel 2009 s'ha fixat en un 2'4%.

El Partit dels Pensionistes en Acció va ser fundat el novembre de l'any passat, i es va presentar per primer cop a les eleccions al Congrés espanyol del març d'aquest any. El seu principal objectiu és augmentar les prestacions dels pensionistes, que del 2008 al 2009 només s'incrementaran una mitjana de 18 euros.

Segons el president del partit, Agustí Soberano, els pensionistes estan patint la crisi més que altres sectors, mentre que reben menys ajudes i es troben traves en l'administració.

Agustí Soberano

S'està subvencionant els bancs, les immobiliàries i els fabricants de cotxes, però a nosaltres no.


Agustí Soberano explica la influència que partits com el seu tenen en països com Eslovènia, Croàcia o Israel, un estat, aquest últim, on el Partit dels Pensionistes s'ha convertit en la tercera força parlamentària.



  • Comparteix:

COMENTARIS

M'agradaria saber com podria posar-me en contacte amb aquest col.lectiu. En podrieu proporcionar la seva adreça. Gràcies

OLIVERA. Enviat el 25/gen/09


Sr./Sra. Olivera , L'adreça per a qualsevol consulta ó informació es e-mail : asoberanoc@hotmail.com secretariapensionistas@hotmail.es ó al teléfon 660940622, també a la pagina web www.partidodelospensionistas.eu salutacions Agustí Soberano Canet President del Partit dels Pensionistes en acció. Sant Cugat del Vallés

Agustí Soberano Canet. Enviat el 1/abr/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.