ERC insta l'Ajuntament a destinar 6.000 euros a la franja de Gaza


Temes relacionats

Aturem la Guerra convocarà mobilitzacions a Sant Cugat contra l'atac d'Israel a Gaza ( 7/gen/09)

Primera concentració a Sant Cugat contra l'atac israelià a Gaza ( 5/gen/09)


  • Comparteix:

ERC ha demanat a l'Ajuntament que destini 6.000 euros a la crida d'emergència de Nacions Unides per la situació humanitària a la franja de Gaza. L'exèrcit d'Israel ha causat en els darrers vuit dies més de 400 morts i uns 2.500 ferits, per la qual cosa ERC insta a canalitzar 6.000 euros de la partida de cooperació internacional per fer arribar medicaments i aliments a les zones afectades.

ERC també ha instat l'Ajuntament a fer una crida al govern d'Israel i a Hamàs perquè s'aturin les accions militars i els atacs contra la població civil. ERC també demana que es respecti l'espai humanitari per facilitar l'accés a les víctimes.

Els 6.000 euros de la partida de cooperació internacional, que representa l'1% del pressupost municipal, es destinarien a ajut alimentar i sanitari i aixopluc de les persones desplaçades pels bombardejos de l'exèrcit israelià.

Ho explica el regidor republicà, Toni Ramon.

Toni Ramon

Demanem que l'Ajuntament destini 6.000 euros a ajut humanitari a la zona i que s'insti a les dues parts a dialogar i a aturar el foc.




Recordem que les úniques agències internacionals que han tingut accés a Gaza han estat l'Agència de les Nacions Unides, l'Organització Mundial de la Salut i el Comitè Internacional de la Creu Roja. Aquestes institucions ja han fet arribar alguns camions carregats principalment de medicaments i sucre a les zones afectades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.