CIU retreu a les forces d'esquerra el seu vot negatiu a la reducció de l'IBI per a les famílies nombroses


Temes relacionats

Les famílies nombroses de Sant Cugat poden beneficiar-se d'una reducció del 25% de l'IBI (18/feb/03)

L'oposició d'esquerra assegura que la reducció de l'IBI per a les famílies nombroses és regressiva (18/feb/03)


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde de la Presidència, Joan Recasens

El tinent d'alcalde de la Presidència, Joan Recasens

Convergència i Unió es fa creus que els partits d'esquerres hagin votat en contra de la reducció del 25% en l'Impost de Béns Immobles per a les famílies nombroses. El sotspresident de la federació, Joan Recasens, ha instat els socialistes a què explicitin les seves propostes després d'estar 12 anys governant a Madrid i no haver fet res en polítiques familiars.

Recasens no entén com les forces que s'autodenominen "progressistes" poden votar en contra de la reducció del 25% de l'IBI per les famílies nombroses. El sotspresident de la federació ha emplaçat els socialistes a què expliquin les seves propostes de suport a la família. CIU creu que l'equip de govern està arà redreçant una situació de sequera en polítiques familiars després de 12 anys de govern del PSOE a Madrid:

Joan Recasens

De quines polítiques familiars està d'acord el partit socialista? Quines van aplicar mentre estaven al govern de Madrid? Per què estem a la cua d'Europa?


Per la seva banda, els socialistes també s'han pronunciat avui sobre la mesura aprovada en el ple. El portaveu socialista creu que aquesta mesura és regressiva i beneficïa injustament els que més tenen. Jordi Menéndez ha qualificat aquesta bonificació de 'barbaritat':

Jordi Menéndez

És injust, quant més diners tingui, quant més valor tingui la meva finca; més em regalarà la ciutat, amb independència de si tinc més o menys renda.


D'altra banda la federació també ha mostrat el seu desconcert pel vot negatiu dels grups d'esquerra sobre el trasllat de la discoteca Chic. Segons CIU, és sorprenent que les forces d'esquerra votin en contra del desig dels veïns de la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.