Xavier Martorell i la policia local són els Botiflers de l'Any 2008 per a l'AJSC


Temes relacionats

Recoder, Gausa, Martorell i Núñez, candidats al concurs 'Botifler de l'any' de l'AJSC (16/des/08)

La portaveu del PP, Botiflera de l'Any segons l'AJSC (17/mai/08)


  • Comparteix:

Roda de premsa de l'ASJC

Roda de premsa de l'ASJC

El regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, i la policia local són els Botiflers de l'Any 2008, segons l'Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC). Les detencions de dos joves durant la passada Festa Major, que l'AJSC considera injustes, i dedicar-se a desacreditar les opinions dels que desaprovaven aquestes actuacions policials els han fet mereixedors del guardó.

Ho ha explicat el membre de l'AJSC, Albert Artigas.

Albert Artigas

Arran de les detencions de barraques, que considerem injustes, s'han dedicat a desacreditar l'opinió dels que les desaprovàvem.



Enguany ha estat la segona edició del premi que va encetar la portaveu del PP, Berta Rodríguez, i que per primera vegada ha decidit el guanyador per mitjà d'una votació popular a la pàgina web de l'AJSC.

Albert Artigas

Vist l'èxit de l'edició anterior, vam pensar de fer partíceps a tots els santcugatencs alhora de decidir el premiat.




Martorell i els membres del cos de seguretat local han aconseguit el 39 % dels 200 vots emesos a la pàgina web de l'AJSC.

En segon lloc s'ha situat l'alcalde, Lluís Recoder, amb un 24 % dels vots i que ha optat al premi per diverses raons. Entre elles, la seva condemna de la concentració antimonàrquica feta pels col·lectius de l'esquerra independentista, haver penjat la bandera espanyola al nou consistori i haver convertit Sant Cugat en una ciutat balneari, segons l'AJSC.

El portaveu del PSC, Salvador Gausa, i la constructora Núñez i Navarro també han estat candidats al premi.

La figura d'un torero d'uns 25 centímetres d'alçada ha substituït la figureta d'un guàrdia civil que s'oferia com a trofeu en l'edició passada.



  • Comparteix:

COMENTARIS

És lamentable que personatges com els de l'AJSC que no saben ni respecten les més elementals regles democràtiques del joc, que viuen en el radicalisme no democràtic, tinguin un espai a Ràdio Sant Cugat i se'ls rigui les gràcies. Qui són, qui representen? Lamentable que des d'un mitjà sostingut amb els impostos ciutadans se'ls hi doni tant de renom.

Gemma. Enviat el 9/gen/09


Gemma, amb tots els meus respectes, el que és lamentable és que ràdio sant cugat permeti comentaris de gent com tu que està a favor de la llibertat d'expressió. Ja en vam tenir prou amb franco.

Orpinell. Enviat el 10/gen/09


L'AJSC és una de les associacions polítiques juvenils amb més militància a Sant Cugat, i de lluny la més activa. Radicalisme no democràtic? estaria bé que donessis exemples en comptes d'acusar sense motiu. Que no estiguis d'acord amb la ideologia del col·lectiu és una cosa totalment respectable, però dir mentides diu ben poc de tu Gemma.

Genís. Enviat el 10/gen/09


Gemma, aquí la única que no respecta les regles del joc de la llibertat d'expressió ets tu. Que jo hagi vist no hi ha res d'antidemocràtic en fer crítica de la política local. Segurament tu prefereixes joves alienats que només es preocupin per estar bons i sortir de festa. Per desgràcia teva, encara n'hi ha que no són així. Ànims a l'assemblea de joves!

Marc. Enviat el 10/gen/09


Em sembla que qui no sap les regles ets tu Gemma. Un mitjà de comunicació local es dedica a informar de les notícies locals. Si un grup de joves organitza un concurs on dos centenars de santcugatencs hi participen i on es parla de política local, s'ha d'informar. És trist que qualifiquis l'acte d'informar com "riure les gràcies". Suposo que a tu ja t'estaria bé que no es digúes res dels col·lectius crítics amb el poble que tenim. Qui és l'antidemocràtic?

Per la Gemma. Enviat el 10/gen/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.