ICV titlla de 'demagògica' la campanya de CiU contra l'increment de les tarifes del govern


Temes relacionats

Indignació entre els usuaris de FGC per l'augment de tarifes per sobre de l'IPC ( 3/gen/09)

Els transports s'han encarit per sobre de l'IPC amb el nou any ( 2/gen/09)

PSC i ICV s'abstenen en la moció contra l'augment tarifari de l'ATM (16/des/08)


  • Comparteix:

Els tres regidors d'ICV-EUiA a l'Ajuntament de Sant Cugat

Els tres regidors d'ICV-EUiA a l'Ajuntament de Sant Cugat

El grup municipal d'ICV titlla de 'demagògica' la campanya de CiU contra l'increment de les tarifes públiques aprovat pel govern. El portaveu municipal ecosocialista se suma així a les crítiques fetes pel president d'Iniciativa al Parlament, Jaume Bosch, que ha afirmat que als Ajuntaments on governa la federació nacionalista s'han aprovat increments 'iguals o molt superiors' als que CiU ha criticat, i ha posat Sant Cugat com a exemple.

El portaveu local d'ICV, Xavier Boix, ha recordat que a Sant Cugat CiU va proposar un augment de tarifes, preus públics i IBI del 4,8% i que finalment s'ha limitat al 3,5%, també per sobre de l'IPC, 'gràcies a un acord amb ICV'.

Xavier Boix

És absolutament demagògica perquè si no haguéssim fet l'al·legació a les ordenances fiscals avui les taxes dels preus públics de Sant Cugat estarien un 4,8% per sobre.


Recordem que CiU va presentar una campanya de crítica als increments per sobre de l'IPC aplicats aquest any als preus de serveis com el transport públic, que augmentaran un 4,75% de mitjana, o també els peatges, que ho faran un 4,6%.

Els ecosocialistes exigeixen a la federació nacionalista que retiri aquesta campanya per 'presentar-se davant la societat com un partit seriós i amb capacitat de governar'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.