La CUP de Sant Cugat dóna suport a la nova línia supramunicipal de la formació


  • Comparteix:

Guim Pros durant la campanya de les últimes eleccions municipals, a les quals era cap de llista

Guim Pros durant la campanya de les últimes eleccions municipals, a les quals era cap de llista

La secció local de la CUP aprova la decisió del partit de presentar-se, a partir d'ara, a les eleccions nacionals. Així s'ha pogut veure aquest diumenge en l'assemblea extraordinària que ha tingut lloc a Mataró, on la gran majoria dels militants santcugatencs han votat a favor de superar l'àmbit estrictament municipal. El membre de la CUP de Sant Cugat Guim Pros es mostra convençut que la formació acabarà ocupant un espai electoral que actualment està 'orfe'.

Dues terceres parts dels militants de la CUP que han assistit a l'assemblea han votat a favor de convertir el partit en una alternativa política a àmbit nacional.

Segons ha explicat a Cugat.cat el membre de la secció local Guim Pros, el partit es veu capaç d'ocupar part de l'espai que ERC i ICV han deixat 'orfe'.

Guim Pros

Perden cada cop més espai dins de l'esquerra i de l'independentisme. Des de la CUP intentarem ser-hi cada cop més presents.


Tot i que encara no hi ha data definitiva, Pros ha avançat que es podrien presentar a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, fixades pel 2010. La decisió definitiva es prendrà a l'assemblea que tindrà lloc a l'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.