CiU recorda a ICV que a Sant Cugat s'ha comptat amb l'oposició per aprovar les tarifes


Temes relacionats

Els transports s'han encarit per sobre de l'IPC amb el nou any ( 2/gen/09)

Ofensiva de CiU contra l'augment 'abusiu' de les tarifes del transport públic metropolità (11/des/08)


  • Comparteix:

Ramon Bonastre, a l'esquerra, amb el regidor de CiU Xavier Amador

Ramon Bonastre, a l'esquerra, amb el regidor de CiU Xavier Amador

El grup municipal de CiU considera que ICV no té raó quan els titlla de 'demagògics' per haver tirat endavant una campanya a nivell nacional contra l'increment de les tarifes públiques aprovat pel govern. El president local de CDC, Ramon Bonastre, considera que el cas de Sant Cugat i el de la Generalitat no tenen res a veure i que l'equip de govern municipal sempre ha buscat l'acord amb l'oposició.

Després de les crítiques fetes pel president d'Iniciativa al Parlament, Jaume Bosch, que ha afirmat que als Ajuntaments on governa la federació nacionalista s'han aprovat increments 'iguals o molt superiors' als que ha fet el govern, el grup local de CiU ha respost contundentment.

El president de CDC a Sant Cugat, Ramon Bonastre, considera que el cas de Sant Cugat i el de la Generalitat són totalment diferents.

Ramon Bonastre

No té res a veure el que s'ha fet a Sant Cugat amb el que es fa a la Generalitat. No ens poden titllar de demagògics perquè aquí s'ha comptat amb l'oposició.


Bonastre ha afegit que no entén com els ecosocialistes els exigeixen la retirada de la campanya per ser un partit 'seriós' perquè considera que CiU és un partit que durant els 23 anys que va governar va demostrar el seu lideratge de país. En aquest sentit, ha criticat el paper d'ICV dins el govern, del qual ha dit que 'està portant el país molts anys enrera'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.