Recoder demana una pròrroga per a les obres del pla d'inversió municipal de Zapatero


Temes relacionats

Lluís Recoder: 'El fons estatal d'inversió local no soluciona la crisi ni el finançament municipal' ( 8/gen/09)

Tots els partits aproven els projectes que es beneficiaran dels 13 milions d'euros que l'Estat invertirà a Sant Cugat (31/des/08)

El Casino de la Floresta s'endurà 1,2 milions d'euros del fons estatal d'inversió local (24/des/08)


  • Comparteix:

Lluís Recoder en una imatge d'arxiu

Lluís Recoder en una imatge d'arxiu

Alcaldes i regidors de CDC, entre els quals hi ha Lluís Recoder, demanen al govern espanyol que allargui el termini d'execució de les obres que els ajuntaments han programat amb el fons d'inversió local. Recoder ha subratllat que aquest termini impedeix que es puguin afrontar obres de gran importància.

Les obres previstes en aquest programa han d'estar acabades el 31 de desembre del 2009. Des de l'Ajuntament ja han presentat formalment la sol·licitud d'una pròrroga per allargar aquest termini i també l'han fet arribar a les associacions municipalistes. L'alcalde, Lluís Recoder, justifica aquesta iniciativa.

Lluís Recoder

La limitació temporal que imposa el govern espanyol limita molt el tipus d'obra que podem fer perquè el procés és llarg i amb l'execució de l'obra poden passar moltes coses.










El govern espanyol limita el temps d'execució dels projectes perquè diu que d'aquesta manera es faran petites millores que beneficiaran directament als ciutadans. L'alcalde ha subratllat que a Sant Cugat li aniria molt bé afrontar projectes més ambiciosos com seria el cas d'un nou pavelló poliesportiu o una biblioteca municipal.

Lluís Recoder

Ens diuen que amb els fons volen crear ocupació, jo penso que volen que les empreses de construcció tinguin feina. Si poguessim usar part del 2010 faríem projectes més ambiciosos.











La inversió estatal als municipis d'aquest pla comporta una suma de fins a 13 milions d'euros per a Sant Cugat.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.