Eduard Pomar i Eduard Anguita, nous consellers nacionals d'ERC pel Vallès Occidental


  • Comparteix:

Eduard Pomar i Eduard Anguita

Eduard Pomar i Eduard Anguita

L'exregidor d'ERC Eduard Pomar i el militant Eduard Anguita han estat escollits per representar el Vallès Occidental al Consell Nacional del partit. D'altra banda, Glòria Ullés, de la secció local d'ERC de Viladecavalls, ha estat escollida com a nova presidenta amb el suport de 117 vots dels 233 militants presents. A l'assemblea comarcal de la formació, celebrada aquest divendres a Barberà del Vallès, s'han decidit les set candidatures dels consellers comarcals.

Les candidatures presentades per Eduard Anguita i Eduard Pomar han estat la tercera i la quarta més votades. Pomar ha comptat amb l'aval de la secció local i el suport d'una vintena de militants, mentre que Anguita ha disposat del suport del portaveu d'ERC, Raül Grangé, i el del regidor Toni Ramon.

Anguita explica quina serà la seva política com a conseller comarcal.

Eduard Anguita

La filosofia que penso portar al consell és el reflex del meu caràcter. Sóc una persona amb esperit crític i amb capacitat constructiva.


Per la seva banda, Eduard Pomar ha destacat que el consell comarcal ha de tractar, a banda dels debats polítics, els temes que afecten els ciutadans de la comarca.




Pomar explica quines seran les seves prioritats al consell.

Eduard Pomar

Em presento per representar la nostra comarca amb el consell nacional i perquè hi ha una sèrie de problemes que han de ser tractats per la direcció del partit.








Els consellers han destacat l'alta participació de la militància en l'Assemblea comarcal.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.