CiU-Actuem acusa Turu d'utilitzar políticament l'espai de l'EMD al 'Tot Sant Cugat'


Temes relacionats

Discrepàncies entre els partits sobre qui ha provocat el trencament del govern de Valldoreix (31/des/08)

Montserrat Turu formalitza el trencament del pacte de govern de l'EMD (24/des/08)

CiU-Actuem acusa Turu d'expulsar-los del govern de Valldoreix amb una actitud 'autoritària i antidemocràtica' (24/des/08)


  • Comparteix:

Exemplar on es va publicar l'anunci

Exemplar on es va publicar l'anunci

El grup CiU-Actuem acusa la presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, d'utilitzar políticament l'espai de comunicació institucional que l'EMD té contractat al setmanari 'Tot Sant Cugat'. Segons el grup convergent, la utilització d'aquest espai per informar dels motius del trencament del pacte polític és un 'abús d'autoritat' i posa de manifest 'la manca de respecte' als valldoreixencs.

Al comunicat publicat a la darrera edició del 'Tot Sant Cugat' s'expliquen els motius del trencament del pacte de govern, segons la Candidatura de Progrés i Catalanista. En aquest document, l'equip de govern de Valldoreix atribueix el trencament a l'incompliment per part del grup CiU-Actuem de les condicions del pacte, ja que van votar en contra de diversos punts de la junta de veïns de desembre 'consensuats prèviament'.

La potaveu de CiU-Actuem, Àngels Solé, ha qualificat la declaració publicada al setmanari d'incomplerta, ja que obvia els motius de l'actuació del seu grup. Segons Solé, els vocals de CiU-Actuem es van veure obligats a votar-hi en contra.

Àngels Solé

És impensable que amb un pacte un grup modifiqui unilateralment un document. Nosaltres vam intentar salvar la situació.




Segons CiU-Actuem, l'actuació de la presidenta de l'EMD demostra la seva 'incapacitat per liderar'. En aquest sentit, la formació nacionalista qualifica la utilització de l'espai informatiu públic d'un 'abús d'autoritat' i de 'manca de respecte' cap als ciutadans de Valldoreix. A més, Solé ha assegurat que aquest fet és un més d'una llarga llista de actuacions poc responsables per part de la presidenta de l'EMD.

Àngels Solé

La presidenta de l'EMD no té cintura política, no té interès en consensuar el projecte de govern i vol governar al seu aire. Ha trobat una oportunitat per trencar el pacte.







Solé també ha assegurat que demanaran explicacions per escrit i a la junta de veïns sobre la publicació al 'Tot Sant Cugat'.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Tenr "cintura política" i no ser "autoritari" és intentar solucionar l'aparcament de l'estació pel seu compte, i sense consensuar cap posicionament de govern? O potser ho és el fet de no voler solucionar la decisió de la plaça de la centralitat de Valldoreix mitjançant el futur Consell de la Vila? O ho és el volerdonar el càrrec d'hoste del tribunal del Consell de la Vila a "algú proper al seu partit"? Sra. Solé, vostè no és un exemple de bones pràctiques d'un govern de coalició, que diguem!!...

ALEX SANTIGOSA. Enviat el 20/gen/09


Sr. Santigosa, tenir cintura politica es cumplir amb el pacte i si hi han diferencies, que pot ser normal, es te que reunir la comissio de seguiment que es va crear a tal efecte. On esta aquesta comissio ? Es va reunir i van veure que les diferencies eren insalvables ? Estan tots els partits d´acord amb el trencament ( PSC, IC, Esquerra) o ha sigut una decissio UNILATERAL de la Montserrat Turu ? Volem saber com a anat tot, es el minim que ens mereixem els habitants de Valldoreix.

Albert. Enviat el 20/gen/09


Ahir escoltant al Sr.Gaya i al Sr.Puig, sobre els motius del trencament del pacte, una vegada que el Sr.Puig va explicar els motius ( falta de consens en els punts a portar al ple ) el Sr.Gaya li va donar la rao al Sr.Puig. QUI MENTEIX ? La Sra.Turu i els vocals de ICV, PSC i ERC o els vocals de CIU / Actuem ?.

Enric. Enviat el 22/gen/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.