Rebuig unànime dels partits a la utilització 'partidista' de l'espai de l'EMD al 'Tot'


Temes relacionats

CiU-Actuem acusa Turu d'utilitzar políticament l'espai de l'EMD al 'Tot Sant Cugat' (20/gen/09)


  • Comparteix:

Montserrat Turu

Montserrat Turu

Tots els partits del consistori critiquen el govern de l'EMD de Valldoreix per la utilització 'partidista' de l'espai d'informació institucional del setmanari 'Tot Sant Cugat'. En la tertúlia dels dimarts a Cugat.cat, els grups municipals han lamentat que la Candidatura de Progrés i Catalanista hagi aprofitat aquest espai, contractat per l'EMD, per responsabilitzar el grup de CiU-Actuem del trencament del pacte de govern a Valldoreix.

El portaveu municipal de CiU, Joan Recasens, ha anunciat que proposarà a CiU-Actuem que reclami el dret a rèplica per donar la seva versió en un altre espai contractat per l'EMD.

Joan Recasens

Es va utilitzar l'espai de forma partidista i barroera. CiU de Valldoreix ha de demanar rèplica en un altre espai pagat per l'EMD.


El portaveu del PSC, Salvador Gausa, també ha criticat la utilització 'partidista' d'una informació que hauria de ser institucional.

Salvador Gausa

No em sembla bé que s'utilitzin pàgines institucionals per fer posicionaments polítics.


Des d'ICV-EUiA, el regidor Joan Calderón s'ha afegit a les crítiques contra la decisió del govern de l'EMD de Valldoreix.

Joan Calderón

És una informació poc afortunada. Un espai institucional de l'EMD no es pot utilitzar per fer partidisme.


En el mateix sentit s'ha expressat la portaveu del Partit Popular, Berta Rodríguez, segons la qual Turu hagués hagut de fer una roda de premsa si volia expressar opinions polítiques.

Berta Rodríguez

No és el lloc més escaient per fer-ho. Si fan una roda de premsa els mitjans de comunicació hi acudirien per cobrir la notícia.


El portaveu d'ERC, Raül Grangé, també ha censurat la publicació d'aquesta informació, però ha afegit que el butlletí municipal 'Sant Cugat Avui' també incorre en pràctiques partidistes.

Raül Grangé

Em sembla malament utilitzar la informació institucional per donar visions parcials, com em va semblar malament l'entrevista a l'alcalde al 'Sant Cugat Avui'.


D'altra banda, els grups de l'oposició han tornat a reclamar la creació d'un consell editorial per supervisar els continguts de la revista bimensual que edita l'Ajuntament.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Si s\'ha utilitzat malament aquest espai, els partits que formen part del govern haurien de pagar de la seva butxaca aquest anunci i retornar-ne el cost a la caixa de l\'EMD.

Maria. Enviat el 20/gen/09


Aquet fet és una mostra més de com governa la Sra Turu a l'exercir la seva autoritat, obviant les coses ben fetes. A veure si és capaç de reconeixer el seu error. De ben segur que li carregarà el mort a qualsevol altre ,com fa amb tot habitualment. Ja ni ha prou !!!.

Robert. Enviat el 20/gen/09


L'espai, entenc jo, hi és per recollir el posicionament oficial del govern de l'EMD, oi? Doncs, enguany, qui governa és la Candidatura de Progrés i Catalanista de Valldoreix. Per tant, han fet palès el seu posicionament envers la justificació del trencament del pacte de govern. Alhora, ha estat l'única manera de poder-se expressar i que no s'hagi tergiversat res del que es diu. El problema, no ens enganyem, rau en que és LAMENTABLE que s'hagi de fer ús d'aquests espais públics davant del fet de no ser escotats pels mitjans de comunicació locals. Aquest és el fet!!

ALEX SANTIGOSA. Enviat el 20/gen/09


Ho trobo lamentable que es façin servir els diners public d´aquesta manera. Espero que el Sindic de Greuges de St.Cugat demani un informe juridic i si es tracta de malbaratem o abus de poder, façi alguna cosa al respecte.

Enric. Enviat el 20/gen/09


Dubto molt que el espai contractat i pagat per la EMD sigui per expressar posicions politiques i si ho han fet, malament anem, aixo siginifca que els diners publics els fan servir per els seus interessos particulars. El Sr.santigosa diu que no es poden expressar, jo si que vist a la Sra.Turu en una entrevista al diari de St.Cugat explicant les seves raons sobre el fet que a trencat el pacte i a expulsat als volcals de CIU/ACTUEM del equip de gobern. O be el Sr.Santigosa no ha comprat el diari o vol enganyar a la gent. Com diuen per madrid "por la boca muere el pez"

Albert. Enviat el 20/gen/09


Jo si que he vist a la Sra.Turu al Diari de Sant Cugat explicant les seves raons i/o opinions sobre el fet que a trencat el pacte- O be el Sr.Santigosa no ha comprat el Diari de St.Cugat o be preten enganyar a la gent dient coses que no son certes.

Albert. Enviat el 20/gen/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.