CiU-Actuem diu que utilitzarà la seva majoria per 'governar' Valldoreix


Temes relacionats

Montserrat Turu formalitza el trencament del pacte de govern de l'EMD (24/des/08)

CiU-Actuem acusa Turu d'expulsar-los del govern de Valldoreix amb una actitud 'autoritària i antidemocràtica' (24/des/08)

El nou cartipàs d'unitat a Valldoreix busca implicar la ciutadania en la gestió ( 4/des/07)

Tancat el pacte de govern a l'EMD de Valldoreix ( 3/des/07)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'Àngels Solé

Imatge d'arxiu d'Àngels Solé

CiU-Actuem anuncia que utilitzarà la seva majoria a la junta de veïns per 'governar' Valldoreix amb les competències que la llei li permet. Ho ha assegurat a Cugat.cat la portaveu del grup, Àngels Solé, que també ha advertit que CiU-Actuem 'contribuirà aquest mandat al govern de Valldoreix' i que, si no ho pot fer a través del pacte, ho farà mitjançant 'mocions' a les juntes de veïns.

Escoltem la portaveu de CiU-Actuem, Àngels Solé.

Àngels Solé

Tenint la majoria podem governar a través de les mocions. Tot el que vam prometre als ciutadans de valldoreix ho farem amb pacte o sols.






Solé també ha explicat que CiU-Actuem ha començat a repartir cartes als valldoreixencs on culpa la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, del trencament del pacte de govern al territori. En aquesta carta el grup torna a titllar d''irresponsabilitat' la decisió de Turu i d''autoritària i prepotent' la forma de governar de la presidenta.

CiU-Actuem també ha decidit que cada vegada que hi hagi junta de veïns enviaran un butlletí als valldoreixencs explicant l'acció de govern.

De la mateixa manera, el grup ha donat d'alta una web i un telèfon per explicar la seva versió del trencament del pacte als valldoreixencs i posar-se en contacte amb aquells que ho demanin.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Representeu la majoria..doncs endavant les axes i a governar!!! Que ningú es cregui el que diu la Turu sobre les responsabilitats del tencament del pacte,perquè en boca del mentider,inclús la veritat es fa dubtosa

Narcís Clavell. Enviat el 21/gen/09


Que tingueu molta sort i espero que com a primera decissio amb majoria, sigui la congel.lacio salarial, igual que s´ha fet a l´Ajuntament de Sant Cugat. Amb aixo, demostrareu que primer son els interessos dels ciutadans i els vostres ( politics amb general )

Albert. Enviat el 21/gen/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.