La Candidatura de Progrés defensa la rigorositat de la informació publicada al 'Tot'


Temes relacionats

Rebuig unànime dels partits a la utilització 'partidista' de l'espai de l'EMD al 'Tot' (20/gen/09)

CiU-Actuem acusa Turu d'utilitzar políticament l'espai de l'EMD al 'Tot Sant Cugat' (20/gen/09)


  • Comparteix:

Joan Gaya durant l'entrevista a Cugat.cat

Joan Gaya durant l'entrevista a Cugat.cat

El govern de l'EMD de Valldoreix defensa la 'rigorositat' de la informació que va publicar l'EMD a l'espai institucional del setmanari 'Tot Sant Cugat', en què la Candidatura de Progrés i Catalanista responsabilitzava CiU-Actuem del trencament del pacte de govern. El portaveu de la Candidatura, Joan Gaya, ha dit a Cugat.cat que la informació no era una interpretació, sinó un relat rigorós dels fets, i ha afegit que les crítiques dels portaveus del PSC, ICV i ERC sobre aquesta qüestió no responen a la posició d'aquests partits.

Gaya ha respost així les acusacions d'utilització 'partidista' d'un espai institucional formulades pel grup de CiU-Actuem, ara a l'oposició, i també pels portaveus de tots els partits del consistori.

Joan Gaya

Tenim l'obligació d'informar els ciutadans i això és el que hem fet, rigorosament.


Gaya considera que les crítiques a l'actuació 'partidista' de l'EMD que van fer els portaveus del PSC, ICV i ERC a la tertúlia de Cugat.cat no representen la posició oficial d'aquests partits.

Joan Gaya

L'acció no ha estat criticada pels partits, sinó per alguns portaveus dels partits de Sant Cugat. Alguns partits no ho comparteixen.


Recordem que els representants municipals de tots els partits del consistori -inclosos els del PSC, ICV i ERC, que donen suport al govern de l'EMD- van criticar que la Candidatura de Progrés i Catalanista utilitzés un espai institucional al setmanari 'Tot Sant Cugat' per difondre un posicionament 'partidista' sobre el trencament del pacte de govern a Valldoreix.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Bon dia Esperem que els tres portaveus del PSC, ICV i ERC aclarin quina es la postura oficial dels seus partits. Aixi veurem qui es el que no diu la veritat. De totes maneres, amb sona a "xino" que els 3 portaveus afirmin una cosa que el seu partit no esta d´acord.

Enric. Enviat el 21/gen/09


Sobre el que a comentat el Sr.Puig del control de la despessa publica, ja tocaba que algun politic ho façi. Per molt que tinguis diners, no vol dir gastarlos per gastar. Ja es gastaran quan toqui. I sobre les recomenacions del Sr.Zapatero, millor no seguir-les, que aixi va el pais. Potser tambe seria bo, obrir un debat sobre el sous de la EMD, si segueixen les recomenacions oficials sobre els salaris dels alcaldes ( recordo que la Sra.Turu, no es alcaldesa )

Albert. Enviat el 21/gen/09


Ara resulta que el Sr. Gaya desautoritza als portanveus dels partits que donen recolçament a la Candidatura de Progrés ,quan s'han pronunciat en contra del manifest de la Sra Turu al full institucional de l'EMD al Tot Sant Cugat!!!.D'aquests tres portanveus,2 són els Caps de llista a l'Ajuntament de Sant Cugat per els partits, PSC i ERC!!!. Demanem als màxims representats d' aquets dos partits que es pronuciïn i aclareixin les seves postures, si us plau(potser és que la Sra Turu els ha renyat a tots i s'han acollonit) En quan a les informacions emeses al full del Tot(segons el Sr. Gaya) son riguroses. Tot aixó després d'uns fets que van portar a votar en contra en el ple i que no tenien en compte a les postures de CiU-Actuem des de dies avans, i amb diferentes interferències en las seves arees (expliquin la veriteble veritat si us plau)Esperem la resposte del Sr Santigosa que no trigarà gaire en emetre le seva visió demagògica.Facin el favor Tots plegats d'arreglar aquesta lamentable situació i possin-se a treballar per Valldoreix d'una vegada.Prou.

Anna. Enviat el 21/gen/09


Caldria recordar perquè s’ha arribat a aquesta situació. A conseqüència d’una peculiaritat en el sistema electoral (no pensat per poblacions grans) la presidència de la EMD és potser l’únic càrrec democràtic que en el nostre país resulta escollit de forma directa (recordem alcaldes i presidents d’altres institucions s’escullen de forma indirecta) mentre que els regidors són designats de forma secundària i en cap cas escollits ni directa ni indirectament pels votants de Valldoreix. També hem de recordar que es van trigar quasi 6 mesos a poder arribar a un pacte de govern, que en molts aspectes era similar al que la Candidatura de Progrés va presentar poc després de les eleccions. Al llarg de l’any de vida del pacte s’han produït diferents crisi, sempre originades pel grup CiU Actuem, que han dificultat la tasca de govern i que han portat a l’estat actual del govern de l’EMD. Per aquestes raons i per no perdre més temps en detriment del nostre poble fora molt recomanable que es deixessin de banda qüestions partidistes i que es treballi pel bé de Valldoreix.

ferran. Enviat el 21/gen/09


Sr Gaya, la informació que es va publicar al Tot, era partidista per definició. Només ha d'analitzar els arguments que es van utilitzar al ple, i veurà que la informació publicada respon als arguments del seu partit, i en cap cas inclou els arguments que va fer l'altre partit. Publicar la informació de una sola de les PARTS és s'en diu INFORMACIÓ PARTIDISTA per pura definició, malgrat cada una de les parts defensi que la seva posició és rigorosa. Vostè això ho sap, però com sempre pretén confondre a la gent de bona fe.

Francesc Cardoner. Enviat el 22/gen/09


Sr. Gaya; qualificaré benevolament el seu raonament de PATÈTIC ningú els hi feia retrets sobre la veracitat del contingut,solamant de l\'us partidista del espai de TOTA l\'EMD (govern i oposició) per donar explicacions sobre la ruptura del pacte.Perquè digui vostè que les causes de la ruptura són resposabilitat de la oposició(hauria de jurar-ho pel seu honor com el president Calderon del Madrid ) és MENTIDA,doncs conec la Presidenta suficienment per saber que si no tens un testimoni o fedatari devant, val més no mantenir-hi cap reunió ,ja que a la sortida de la mateixa el blanc serà negre i al inrevés. Al Sr. Vilaseñor li recordo les seves paraules i posicions quan era el \"gerent\" de l\'EMD (ell sabrá perquè ha canviat com una mitja )Perquè tots els partits diuen emb la boca petita,de la Presidenta , que no la soporten ,però l\'hi donen soport? Volen agafar cotes de poder dins el municipi,ja que no el tenen a S. Cugat?. Els portaveus dels partits pel S. Gaya som simples comparses i les seves paraules només fum ! Anem bé\" Qui reprenta al seu partit el Sr. Gausa o el Sr. Vilaseñor o tots dos ?

Narcís Clavell. Enviat el 22/gen/09


Sr. Gaia, seria bo que respongues, mes que res, que aixi tots els habitants de Valldoreix es donarien compte qui esta al gobern de la EMD. Aixo tambe va per els representants de PSC, ICV i ERC a l´Ajuntament de Sant Cugat, volem saber qui es el mentider amb tot aixo i si resulta que al final es el Sr.Gaia, hauria de dimitir de manera inmediata, perque res del que digui en un futur sera creible i si resulta que els mentiders son els portaveus de l´Ajuntament de Sant Cugat, haurien de plegar ells.

Enric. Enviat el 22/gen/09


Sr. Clavell molt be,un 10 per vosté.Millor no ho pot definir.

Sebas. Enviat el 22/gen/09


Felicitats sr Clavell! La seva opinió es sempre benvinguda. Vosté si que es un bon polític,es una pena que no continui la seva tasca a l\'EMD com membre d\'esquerra. Estic totalment d\'acord amb l\'Enric

ariadna. Enviat el 22/gen/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.