El PSC pregunta al Parlament quin va ser el cost de la retransmissió de les campanades des del Monestir


  • Comparteix:

El PSC ha preguntat a la comissió de control de la Corporació Catalana de Radió i Televisió, el cost que va tenir - tant per TV3 com per l'Ajuntament-, la retransmissió de les campanades de cap d'any des del Monestir per part de Televisió de Catalunya. El director de la Corporació ha explicat que el cost va ser de 180 mil euros, un preu raonable per aquest tipus de retranmissions televisives.

El PSC ha volgut saber el preu que va haver de pagar TV3 per fer la retransmissió de les campanades de cap d'any des del Monestir, tenint en compte que es va haver de recrear virtualment un rellotge des de la rossassa. El director general de la Corporació, Vicenç Villatoro ha explicat que el cost va ser raonable i ajustat al tipus d'esdeveniment. Escoltem la pregunta en veu de la diputada Assumpta Baig i la resposta de Villatoro:

Vicenç Villatoro

El cost de TV3 està entorn als 108.000 euros, i és un preu que està a la normalitat, i més aviat són justetes


En total, el preu de la retransmissió és de 180 mil euros, dels quals 104 mil, els paga Televisió de Catalunya. Segons Vicenç Villatoro, el cost és similar al d'altres retransmissions com ara la Cavalcalda de Reis, retransmesa des de la ciutat de Manresa, governada pel PSC:

Vicenç Villatoro

Pensem que altres operacions d'altra mena signifiquen també una aportació per l'Ajuntament i una aportació majoritària per Televisió de Catalunya


Aqueata xifra inclou els costos de producció, il·luminació i la diverses connexions amb d'altres punts de Catalunya que es van fer en el programa en directe que es va fer des de la Plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.