Les direccions del PSC, ICV i ERC passen pàgina a la polèmica sobre l'anunci de l'EMD al 'Tot'


Temes relacionats

CiU-Actuem diu que utilitzarà la seva majoria per 'governar' Valldoreix (21/gen/09)

La Candidatura de Progrés defensa la rigorositat de la informació publicada al 'Tot' (21/gen/09)

Rebuig unànime dels partits a la utilització 'partidista' de l'espai de l'EMD al 'Tot' (20/gen/09)

CiU-Actuem acusa Turu d'utilitzar políticament l'espai de l'EMD al 'Tot Sant Cugat' (20/gen/09)


  • Comparteix:

Representants de la Candidatura de Progrés i Catalanista

Representants de la Candidatura de Progrés i Catalanista

Les direccions dels partits integrants de la Candidatura de Progrés i Catalanista eviten ara valorar si el govern de l'EMD va usar de forma partidista l'espai institucional al setmanari 'Tot Sant Cugat'. Les tres formacions - el PSC, ERC i ICV-EUiA - consideren que aquest episodi no ha d'acaparar l'atenció sobre la situació política del territori.

Les paraules de les direccions del PSC, ICV i ERC arriben després que el portaveu de la Candidatura negués que les crítiques de portaveus dels tres partits a l'ús partidista d'aquest espai fossin les posicions oficials de les formacions.

Per la seva banda, el PSC ha assegurat que CiU-Actuem magnifica aquest episodi per posar traves al govern valldoreixenc. En aquest sentit, el seu primer secretari, Ferran Villaseñor, ha remarcat que la comunicació institucional i els anuncis dels govern en mitjans privats s'haurien de regular per un consell editorial.

Villaseñor ha recordat que l'equip de govern de l'Ajuntament, format per CiU, va rebutjar crear aquest consell en una moció al ple.

Ferran Villaseñor

Tornarem a portar la moció per crear un consell editorial que vetlli pels continguts de la comunicació institucional.




El president d'ERC, Andreu Freixas, ha dit que les declaracions del seu portaveu sobre l'ús incorrecte de l'espai institucional són personals i fan referència al canal amb el qual l'EMD va transmetre el missatge. Freixas assegura que l'important és el fons del missatge, amb el qual la formació està d'acord.

Andreu Freixas

Era l'opinió del portaveu, tenim una vocal a Valldoreix que pensa diferent. Les visions diferents són sobre el canal i no tenen perquè coincidir. Amb el fons estem d'acord.





Per la seva banda, la presidenta d'ICV-EUiA, Àssun Reyes, ha afegit que no és moment per valorar aquest capítol i sí per centrar-se en la feina pendent a Valldoreix.

Àssun Reyes

No és moment de valorar el que va passar. Ara hem de donar suport al govern valldoreixenc.




En la tertúlia de dimarts a Ràdio Sant Cugat, els representants de tots els partits del consistori van criticar el govern de l'EMD de Valldoreix per la utilització 'partidista' de l'espai d'informació institucional del setmanari 'Tot Sant Cugat'.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Bueno, amb aixo, aqui "Paz y despues gloria". Tots han quedat retratats. No m´´ extranya que estiguin a l´oposicio i que cada vegada perdin vots. Tenen molt poca integritat.

Enric. Enviat el 23/gen/09


Quin cinisme,ara tots amagen el cap sota l\'ala.Aquets politiquets de Sant Cugat, de segona regional son el fidel reflecxe del seus representants del tripartit a la Generalitat.Realment molt vergonyos.Segueixen donant suport al estil \"Turu\".

Robert. Enviat el 23/gen/09


AQUES EPISODI NI HA D\'ACAPARAR L\'ATENCIÓ SOBRE LA SITUACIÓ POLITICA DEL TERRITORI. Ho diuen els que manen en els partis esmenant la plana als portaveus ¿qui son aquets politics que ens dieuen als valdoreixencs el que deu acaparar la nostre atenció o no?¿El partit quan es pensa diferent no defenestren als discrepans? jo recordo que així ho fan partits que es diuen democràtics i que ho son a nivell nacional pero son feudals a nivell local.Visca la democràcia!!!

Narcís Clavell. Enviat el 23/gen/09


El Sr. Villaseñor fent demagógia com sempre.El Sr Freixas diu que la vocal de VDX pensa diferent??.(no pensa,fa el que li diu la presidenta).Sra Reyes,no fugi d'estudi,voste te molta mes cualitat humana,i esta molt per sobre del personatje que defent!!.

Anna. Enviat el 23/gen/09


Aixo ja es surrealista total. Es increible la poca vergonya que tenen alguns. Ara ens diran el que ens interesa i el que no als habitants de Valldoreix i Sant Cugat. Prefereixen tapa i recolzar el manar \"chavista\" de la presidenta abans de ser integres. Espero que els votants dels seus partits preguin nota de les seves accions, les seves mentires e incongruencies.

Albert. Enviat el 23/gen/09


Els portanveus van posar el dit a la llaga amb honestedad.... i ara surten aquests de segona fila a intentar mantindre les cadires en una EMD inoperant, impopular, i a més minoratiria. Una EMD que tan sols sap parlar, i molt de conspiracións , pero que es incapaç d´asumir cap error..... el ridicul esta servit.

Maribel. Enviat el 23/gen/09


El problema de la presidenta de la EMD es molt sencill, us explico una sentencia de Juvenal, poeta satiric roma. Confiar en todos es insensato, pero no confiar en nadie es Neurotica Torpeza.

Enric. Enviat el 23/gen/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.