Artur Mas: 'Hem d'exportar el model de Sant Cugat a Catalunya'


  • Comparteix:

El president de CDC, Artur Mas, aposta per 'exportar' el model de Sant Cugat al conjunt de Catalunya com a estratègia per combatre la crisi. Així ho ha dit durant una trobada amb empresaris, aquest dimarts, al Sant Cugat Trade Center, on ha analitzat les diferents mesures que caldria prendre a curt, mitjà i llarg termini. Segons Mas, els governs català i espanyol no tenen capacitat de lideratge per afrontar els problemes econòmics que està patint i patirà el país.

La majoria de preguntes que els empresaris han fet a Mas han girat al voltant de la crisi econòmica. Parlant de quina mena de mesures s'han de prendre, el líder de Convergència ha reivindicat el model de Sant Cugat.

Artur Mas

A Catalunya el que cal és exportar el model de Sant Cugat, que en els últims anys ha fet les coses bé.



Respecte les mesures que actualment estan prenent els governs català i espanyol, Artur Mas ha criticat l'actitud i la manera de fer de tots dos.

Artur Mas

No hi ha lideratge. El govern de la Generalitat sembla que no existeixi i Zapatero està més pendent de quedar bé amb tothom que de prendre mesures.






La trobada ha comptat amb la presència de més de cent empresaris, així com també de l'alcalde i dirigent de CDC, Lluís Recoder.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.