El PSC acusa CiU de voler col·lapsar políticament i econòmicament l'EMD de Valldoreix


Temes relacionats

CiU-Actuem diu que utilitzarà la seva majoria per 'governar' Valldoreix (21/gen/09)

Discrepàncies entre els partits sobre qui ha provocat el trencament del govern de Valldoreix (31/des/08)

L'EMD de Valldoreix vol que l'Ajuntament assumeixi el cost de les expropiacions de zones verdes ( 5/feb/08)


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor en una imatge d'arxiu

Ferran Villaseñor en una imatge d'arxiu

El PSC de Sant Cugat tanca files al voltant de la presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, a la qual ofereix un suport 'absolut i sense fissures'. El primer secretari de l'agrupació local, Ferran Villaseñor, assegura que CiU utilitzarà la majoria absoluta a l'Ajuntament i la majoria de vocals a la junta de veïns de l'EMD per desestabilitzar i ofegar econòmicament el govern de Valldoreix.

La crisi política valldoreixenca ha centrat bona part del debat durant l'assemblea ordinària que el PSC ha celebrat aquest dimecres. El seu primer secretari, Ferran Villaseñor, explica les conclusions que n'han extret.

Ferran Villaseñor

Atribuïm la responsabilitat del trencament a CiU. Volem tirar endavant el projecte catalanista i d'esquerres a Valldoreix.



Villaseñor carrega contra el govern municipal, afirmant que vol fer inviable econòmicament el govern de l'EMD. Segons el primer secretari del PSC, CiU de Sant Cugat vol fer pagar a l'EMD els costos de les expropiacions de zones verdes contemplades al PGM, unes expropiacions que, segons Villaseñor, hauria d'assumir l'Ajuntament.

Villaseñor explica que el consistori ja s'ha negat més d'un cop a fer-se càrrec de les expropiacions considerant que són competència de l'EMD.

Ferran Villaseñor

Creiem que el que pretén CiU és posar el peu sobre l'EMD i provocar-ne el tancament.


Segons Villaseñor, PSC, ICV i ERC mantenen el seu compromís a l'EMD de Valldoreix, i confia que aquesta unitat continuarà també a Sant Cugat malgrat que ICV i ERC s'hagin alineat últimament amb CiU en les votacions dels pressupostos.



  • Comparteix:

COMENTARIS

És una pena que hi hagi gent que entengui la política com una lluita constant contra l'adversari, en lloc de consider-la un servei al ciutadà. Que el PSC imagini -abans de veure'n cap evidència- que CiU preferirà destruir abans que construir, és patètic i antidemodràtic, en obviar un dels principis bàsics de la democràcia; la presumpció d'inocència. Evidentment aquesta notícia, és una maniobra de distracció mediàtica, també éticament reprovable.

Francesc Cardoner. Enviat el 29/gen/09


Estic totalment d´acord amb el Sr.Cardoner, afirmar que la coalicio CIU / ACTUEM perjudicaran al poble de Valldoreix, es lamentable. Potser vostes no saben que Actuem son uns veins de Valldoreix que nomes volen treballar per el poble, sense cap interes i estan amb CIU, es perque desde CIU i molt especialment el Sr. Recoder, van ser els unics que en el seu moment, amb el tema de la seguretat i la Masia de Can Monmany els van escoltar i ajudar en les seves demandes i els vocals de CIU, tambe son veins de Valldoreix. Tot el que diuen, nomes es crear alarma social on no en hi ha, us convido a tots a anar al seguent ple el dia 12 de febrer i alla es podra veure qui mira per Valldoreix i qui vol estar "enganxat" a la cadira.

Yolanda. Enviat el 29/gen/09


Sr. Vilaseñor ; dir miges veritats és una forma de mentir.Vostè sap perfectament que hi ha sentències judicials que obliguen a l'EMD a pagar les expropiacions per ser competència d'aquesta administració. No és l'ajuntament que s'inventa que deu pagar-les l'EMD. Com es pot canviar tan de pensament i de conviccions S. Vilaseñor? No oblidi que ha estat vostè de cordinador general de l'EMD i precisament no va ser un temps plàcit en les seves relacions laborals. !!!com primen els interesos de partit sobre la dignitat personal i propies conviccions. Prefereixo ser un tranfuga d'un partit que un transfuga de la meva dignitat personal cap foscos interessos de partit, com són cotes de poder i segar l'herbe sota els peus dels adversaris polítics encara que sàpigues que tenen la rao.

Narcís Clavell. Enviat el 30/gen/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.