Salvador Gausa: 'És l'alcalde qui no ha estat a l'alçada en la qüestió del futur hospital'


Temes relacionats

Recoder critica 'les maneres' de la Generalitat en el futur hospital públic de la zona (29/gen/09)

Les obres de l'hospital de Rubí-Sant Cugat començaran l'any vinent i aniran a càrrec de Mútua de Terrassa (27/gen/09)


  • Comparteix:

Salvador Gausa en una fotografia d'arxiu

Salvador Gausa en una fotografia d'arxiu

El PSC assegura que l'Ajuntament no va fer tot el possible perquè el futur hospital de referència es fes a Sant Cugat i no a Rubí. Segons el portaveu del partit, Salvador Gausa, el consistori va oferir a la Generalitat uns terrenys que no eren seus, cosa que encaria el projecte. Gausa ha negat també que el futur hospital es faci en un lloc mal comunicat.

El PSC respon a les declaracions de l'alcalde, Lluís Recoder, que durant una entrevista a Cugat.cat criticava les 'maneres' com la Generalitat va decidir que l'hospital es fes a Rubí. L'alcalde considera que la decisió ha estat política, un fet que Gausa nega.

Salvador Gausa

L'alcalde no va estar a l'alçada, perquè es va oferir un terreny que no era de titularitat municipal per fer-hi l'hospital.









Gausa també contradiu les paraules de l'alcalde quan afirmava que el lloc on es farà el futur hospital està més mal comunicat que el que proposava l'Ajuntament.



  • Comparteix:

COMENTARIS

El tema de l'Hospital ha estat una molt mala gestió per part de la Conselleria, amb unes formes molt i molt millorables. I és cert que la primera proposta de Sant Cugat tenia millors comunicacions que no pas l'emplaçament definitiu

enric. Enviat el 30/gen/09


El terreny que es va proposar no era de Sant Cugat i com és lògic no es pot donar una cosa que no és teva. Crec que només es tracta d'aclarir aquest aspecte. Si s'haguessin fet bé les coses no hi haurien tantes lamentacions. A Sant Cugat s'està invertint més que mai encara que el Sr. Recoder ho vulgui amagar.

Ciutadà. Enviat el 30/gen/09


Cert, el primer terreny proposat no pertanyia a Sant Cugat, però era de l'INCASOL. O és que els terrenys de la Generalitat (de l'INCASOL) també són per a especul·lar?. I les comunicacions d'aquests terrrenys, vora la ínia del tren, eren infinitament millors que l'emplaçament definitiu triat.

enric. Enviat el 5/feb/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.