Francesc Homs (CiU) demana que no s'utilitzi la crisi com a 'excusa' per evitar parlar de finançament


  • Comparteix:

El diputat de CiU al Parlament, Francesc Homs, critica que s'utilitzi l'argument de la crisi financera per evitar debatre sobre el finançament de Catalunya. Homs ha participat en una xerrada a la seu local de CDC i ha reiterat que Catalunya ha de defensar 'el que li correspon' i que està determinat a l'Estatut d'Autonomia.

Una trentena de persones han assistit a la xerrada que Francesc Homs ha ofert aquest dijous al vespre a la delegació local de CDC. El diputat de la federació ha defensat un cop més la necessitat que Catalunya reivindiqui 'el que li pertoca' i ha concretat que no es pot fer servir la crisi com a 'excusa' per no parlar de finançament.

L'escoltem.

Francesc Homs

Hi ha que fa servir la crisi com una excusa per no parlar de finançament.


La ponència ha tingut lloc aquest dijous al vespre i ha comptat amb la presència de l'alcalde, Lluís Recoder, el tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, i el president de la secció local de CDC, Xavier Bonastre, entre d'altres dirigents locals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.