ICV reclama que els immigrants puguin optar a llocs de feina temporals de la borsa de treball municipal


  • Comparteix:

El regidor ecosocialista Xavier Boix

El regidor ecosocialista Xavier Boix

ICV demana a l'equip de govern que permeti als immigrants no comunitaris amb els papers en regla incorporar-se a la borsa de treball de l'Ajuntament per poder optar a llocs de feina temporals. El portaveu ecosocialista, Xavier Boix, considera que, davant l'actual situació de cris,i l'Ajuntament hauria d'ampliar el criteri de selecció de les convocatòries a tots els ciutadans de Sant Cugat.

Boix ho ha explicat a Cugat.cat.

Xavier Boix

Creiem que en aquests moments i per aquests tipus d'oficis seria interessant obrir la porta a aquests treballadors que també estan a l'atur.









ICV respon d'aquesta manera la convocatòria pública que va presentar el consistori la setmana passada que ofertava places per cobrir les demandes temporals de peons per la brigada municipal.

Entre els requisits de les bases del concurs hi ha la de tenir la nacionalitat espanyola, comunitària o d'altres estats amb convenis específics de circulació de treballadors.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.