La iniciativa '10mil a Brussel·les' comença a caminar a Sant Cugat


Temes relacionats

Joan Contijoch: 'En aquest país tens problemes si intentes ser normal' (10/des/08)


  • Comparteix:

Logo de la iniciativa '10mil a Brussel·les'

Logo de la iniciativa '10mil a Brussel·les'

La campanya '10mil a Brussel·les' es presenta aquest dimarts a Sant Cugat en un acte al Casal de Joves TorreBlanca. La iniciativa, que va sorgir arran d'un article d'Enric Canela anomenat 'Perplex, jo?', té com a objectiu convocar 10.000 persones a la capital comunitària per reivindicar el dret a l'autodeterminació del poble català.

El membre de la Plataforma pel Dret a Decidir, Joan Contijoch, ha assegurat a Cugat. cat que ja s'estan organitzant diferents busos i vols xàrter perquè tothom tingui facilitats a l'hora d'organitzar el viatge. Contijoch també ha explicat que un dels objectius de '10mil a Brussel·les' és incentivar els partits polítics a tenir a la seva agenda l'objectiu del dret a l'autodeterminació.

Joan Contijoch

La feina del poble és empènyer els partits. Un partit nacional català hauria d'exigir que puguem decidir el nostre futur.


Contijoch encara no vol parlar de xifres concretes i insta tota la gent de la nostra ciutat que vulgui participar-hi a adreçar-se al Terra Dolça, que des d'aquest dimecres i fins que s'acabi la iniciativa, passarà a ser la seu del projecte a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.