Jordi Menéndez insta el president de l'EMD a 'restablir la legalitat' en matèria d'urbanisme


Temes relacionats

L'EMD actuarà sobre les presumptes irregularitats urbanístiques desprès que ho hagi fet la justícia (25/feb/03)


  • Comparteix:

El candidat del Partit Socialista de Catalunya a l'alcaldia de Sant Cugat i portaveu del grup municipal socialista, Jordi Menéndez

El candidat del Partit Socialista de Catalunya a l'alcaldia de Sant Cugat i portaveu del grup municipal socialista, Jordi Menéndez

El PSC insta el president de l'EMD, Francesc Cardoner, que expliqui què pensa fer per restablir la legalitat en matèria d'urbanisme a Valldoreix, ja que les presumptes irregularitats en la construcció de tres xalets en zona verda continua damunt la taula. Els socialistes han acusat Francesc Cardoner d'actuar amb passivitat i li demanen que reposi la confiança en la gestió urbanística de l'EMD.

El PSC demana al president de l'EMD que doni explicacions de per què no es van revisar d'ofici , - tal i com li va demanar la Generalitat i també l'Ajuntament de Sant Cugat -les llicències concedides a l'empresa Bei Barcelona. Recordem que l'empresa va construir irregularment tres xalets amb unes llicències de rehabilitació. L'alcaldable del PSC, Jordi Menéndez, li ha recordat a Cardoner que el tema no està enterrat i que els ciutadans encara esperen explicacions convincents:

Jordi Menéndez

L'EMD no ha actuat ni revisant d'ofici les llicències ni tampoc posan ordre en l'existència d'unes piscines que ni tan sols tenen llicència


Els socialistes creuen que la legitimitat de l'EMD ha quedat tocada després d'aquestes irregularitats i demanen al president que expliqui quines mesures pensa aplicar per restituir la legalitat i la confiança en matèria d'urbanisme.

Jordi Menéndez

M'agradaria que el senyor Cardoner expliquès durant la campanya electoral que pensa fer per restablir la legalitat


Recordem que fa just un any el jutjat d'instrucció número 5 de Rubí va ordenar el sobreseïment del cas per considerar que els fets "no eren constituents d'infracció penal".

D'altra banda, el PSC ha recomanat a Cardoner que no s'ompli la boca dient que són l'única força que defensa Valldoreix, ja que els socialistes estan segurs que tots els candidats a la presidència de l'EMD tenen l'entitat com a objectiu prioritari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.