El PSC pretén incrementar els lligams econòmics amb Barcelona i amb tota l'àrea metropolitana


  • Comparteix:

L'alcalde de Barcelona, Joan Clos, presidirà l'acte de presentació de les propostes del PSC de Sant Cugat en matèria econòmica

L'alcalde de Barcelona, Joan Clos, presidirà l'acte de presentació de les propostes del PSC de Sant Cugat en matèria econòmica

Els socialistes proposen treballar colze a colze amb la ciutat de Barcelona i tota l'Àrea Metropolitana per beneficiar-se de les sinèrgies en matèria de promoció econòmica. Aquest és un dels eixos en matèria econòmica del programa dels socialistes que presentaran aquest divendres en companyia de l'alcalde de Barcelona, Joan Clos.

El PSC creu que la política de foment de l'activitat econòmica de l'equip de govern és nul·la i proposen acabar amb l'aïllacionisme de Sant Cugat en matèria econòmica. L'alcaldable del PSC creu que cal aprofitar-se de relació amb la ciutat de Barcelona i tota l'Àrea Metropolitana. Segons Jordi Menéndez cal abandonar postures acomplexades i aprofitar-se dels beneficis.

Jodri Menéndez

Els temes de promoció econòmica de la nostra ciutat no es poden plantejar en solitari


Aquesta i d'altres propostes es presentaran divendres en un acte davant representants de l'empresariat i el comerç local que comptarà amb la presència de l'alcalde de Barcelona, Joan Clos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.