Més licitacions de projectes urbanístics finançats pel fons estatal d'inversió local


  • Comparteix:

El parc de l'Arborètum, entre els espais a millorar

El parc de l'Arborètum, entre els espais a millorar

La junta de govern local ha aprovat la licitació de nou projectes urbanístics per valor de 2'8 milions d'euros. Aquests projectes, entre els quals hi ha la urbanització de la rambla Jacint Verdaguer de Valldoreix, es financen amb el Fons Estatal d'Inversió Local.

La urbanització de la rambla Jacint Verdaguer costa 1'1 milions d'euros i contempla la renovació del paviment, la creació de carrils bici i el soterrament de línies elèctriques, entre altres actuacions.

En aquests projectes licitats, s'hi inclouen millores als carrers Montserrat Roig, Pamplona, Mallorca, Illes Medes i Diputació. També s'han licitat la construcció de punts per millorar línies de radiofreqüència i el redisseny del parc de l'Arborètum.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Esta molt be aquestas actuacions , pero pregariam els veins de Av. del EnllaÇ , i Pstge del Carme (al costat de l´estacio i de gran afluencia de personas a diari , s´arreglesin els passos de vianants inexistents , sense semafors ni senyalitzacio vertical amb el asfalt amb forats de mes de 20 cms (amb promesas de nou asfaltat desde fa 5 anys) . Millora de les voreses de Psaj. del Carme francament intransitables i tercermundistas . I soterrament de las lineas electricas de Av. del Enllaç amb perill perque estan sota dels abres al estiu es poden produir incendis . Fagui una mirada per els nostros patetics carrers i no parlem del pas de vianants de sota els ponts de C. Martorell inexistents i plens de perills per al vianants (nens i grans).

geminis. Enviat el 4/feb/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.